Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayerns Sportsdirektør: Vi har ikke råd til at hente Cancelo på permanent aftale

Joao Cancelo i sin debut i den tyske pokalturnering mod Mainz 05
Joao Cancelo i sin debut i den tyske pokalturnering mod Mainz 05Profimedia
Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic tilkendegiver i et interview med "Bild am Sonntag", at han ikke tror at den sydtyske klub har råd til at benytte sig af den købsoption, der eksisterer for at bringe Joao Cancelo permanent til klubben, når denne sæson er slut.

De tyske mestre fik overraskende mulighed for at indgå en lejeaftale med Manchester City´s højre back for resten af sæson i januars transfervindue.

Som en del af handlen indgår der en købsoption på ca. 522 millioner kroner, hvis Bayern ønsker at hente den 28-årige portugisiske landsholdsspiller til Säbener Strasse på en permanent aftale. Det vil i givet fald gøre Cancelo til Bayerns næstdyreste spiller gennem tiderne efter franskmanden Lucas Hernandez, der blev hentet til München i 2019 fra Atletico Madrid.

"Det vigtigste er, at Joao føler sig godt tilpas i München og kan præstere i anden halvdel af sæsonen. Men vi har også det også klart for ham, at denne sum bliver svær at betale i de næste par år", siger Salihamidzic.

Salihamidzic vil dog ikke udelukke, at Cancelo fremtidigt kan blive Bayern-spiller på en permanent kontrakt, hvis man kan nå til enighed med Manchester City.

"Hvis begge klubber ønsker en fælles løsning, kan det klares i sidste ende. Cancelo ved, at han har været en af ​​vores drømmespillere i årevis."

Cancelo ventes at få debut i den tyske Bundesliga, når Bayern møder VfL Wolfsburg søndag eftermiddag.