Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bekræftet: Jesper Lindstrøm skifter fra Napoli til Everton

Lindstrøm i sin foreløbigt sidste træningskamp for Napoli
Lindstrøm i sin foreløbigt sidste træningskamp for NapoliAFP
Den danske offensivspiller Jesper Lindstrøm lejes ud fra Napoli til Everton på en 1-årig lejeaftale, skriver klubben fredag formiddag.

24-årige Lindstrøms leje kan blive vekslet til et permanent ophold til næste sommer, hvis opholdet går som håbet. 

"Jobbe" Lindstrøm skiftede til Napoli sidste år efter at have opnået stor succes for først Brøndby og siden Eintracht Frankfurt, hvor han vandt Europa League og scorede 14 gange i 80 kampe,v men han har ikke formået at score endnu for Napoli, og det har derfor længe ligget i kortene, at han skulle afprøve en ny retning.

Lindstrøms seneste sæsoner
Lindstrøms seneste sæsonerFlashscore

Til Evertons egen tv-kanal sagde Lindstrøm, efter at skiftet til Goodison Park var faldet på plads:

"Jeg har det rigtig godt. Det er fantastisk at skulle repræsentere Everton. Det er en stor klub med en stor historie, et godt stadion og, som jeg har set, også meget gode faciliteter. Jeg er meget, meget glad for at være her, og jeg føler, at det passer godt til mig."

"Jeg har talt med manageren. Det lyder, som om han kan lide den måde, jeg spiller fodbold på, og jeg kan passe godt ind på holdet med min hurtighed, så nu vil jeg gerne levere varen. Jeg ved, at han stoler på mig, og det er en anden grund til, at jeg er her - for jeg har brug for den tillid fra træneren, og jeg har brug for tillid fra mine holdkammerater. Jeg er klar til at vise dem, at jeg kan hjælpe," udtaler han derudover.

Evertons manager Sean Dyche supplerede: 

"Jesper er en spiller med meget gode evner, som kan operere i en række forskellige angrebsroller, hvilket vil gavne os på vej ind i den nye sæson."

"Han kommer til os med en række forskellige erfaringer fra international fodbold. Han er sulten og ivrig efter at få succes hos os, og det er et stærkt udgangspunkt, når vi vil øge produktiviteten i vores angreb."

Opdateres