Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bekræftet: Norsk stjernefrø ude for City i månedsvis med brækket ben

Opdateret
Bobb på se på fra sidelinjen nogle måneder.
Bobb på se på fra sidelinjen nogle måneder.AFP
Manchester City har fredag eftermiddag bekræftet, at norske Oscar Bobb må sidde ud i flere måneder med et brækket ben, han har pådraget sig under træning. 3-4 måneder er prognosen for den unge nordmand, der ellers har haft en fremragende pre-season.

Som Flashscore skrev om allerede onsdag, så var det altså meget dårligt nyt for det norske stjerneskud. 

Det fortæller BeIn Sports.

"Det skete under træningen. Desværre havnede han i et stort sammenstød og blev skadet. Han skal opereres i eftermiddag," sagde Guardiola.

Bobbs seneste sæsoner
Bobbs seneste sæsonerFlashscore

"Forhåbentlig går det godt, og han er tilbage om tre eller fire måneder. Vi er så kede af det på hans vegne, ikke på grund af hans utrolige pre-season, det er ligegyldigt, men fordi vi er kede af det hver gang, der er en lang skade. Vi glæder os til snart at se ham igen," sagde Guardiola på pressemødet tidligere.

Bobb var afgørende for City i kampen mod bysbørnene fra Manchester United i Community Shield, hvor han blev kåret til kampens spiller efter at have lagt op til Bernado Silvas sene udligning.

Og Guardiola vil ikke afvise, at man skal ud på transfermarkedet for at finde en erstatning for nordmanden, der var udpeget til at få sit store gennembrud i den kommende sæson.

"Måske eller måske ikke, vi får se. Jeg er virkelig tilfreds med den trup, jeg har, vi får se," sagde han.

"Vi må se, hvad der sker på markedet. Vi kan fortsætte til januar på den måde, eller måske vil vi tilføje nogle spillere."