Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Biles i kæmpe kiks: Ryger af bommen og misser OL-medalje

Biles i kæmpe kiks: Ryger af bommen og misser OL-medalje
Biles i kæmpe kiks: Ryger af bommen og misser OL-medaljeProfimedia
Amerikaneren Simone Biles gik sensationelt glip af sin ottende guldmedalje ved OL, da hun meget overraskende rød ned under sin øvelse på bom.

I stedet gik guldet til italienske Alice D'Amato mens kinesiske Zhou tog sølv og italienske Esposito tog bronzen.  

Biles endte på femtepladsen i konkurrencen.

Gymnastikfænomenet Simone Biles må vente lidt endnu, før hun eventuelt udvider sin imponerende medaljesamling.

Mandag missede hun nemlig en medalje i bomkonkurrencen, hvor hun måtte tage til takke med en femteplads blandt finalens otte deltagere.

Undervejs i sit program faldt Biles af bommen. Det samme skete for flere af favorittens konkurrenter i konkurrencen.

Biles blev noteret for en score på 13,100 i lighed med landsmanden Sunisa Lee. Det kunne fire konkurrenter gøre bedre. Bedst var italieneren Alice D'Amato med en score på 14,366.

Tidligere ved OL i Paris har Biles vundet tre guldmedaljer. Med i alt syv OL-guldmedaljer, tre andre olympiske medaljer samt 30 VM-medaljer er hun den mest vindende gymnast gennem tiderne.

Hun har mulighed for at revanchere bomskuffelsen og øge medaljehøsten mandag eftermiddag. Her er der medaljer på spil i gulvøvelsen.

Uanset hvordan den konkurrence ender, har Biles lavet et imponerende comeback til sportens øverste niveau efter at have holdt en lang pause for at pleje sit mentale helbred, efter at hun fik skruesyge midt under OL i Tokyo for tre år siden.