Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Billetter til Nadals afsked har nået vanvittigt niveau

Nadal spiller afskedskamp ved Davis Cup i november
Nadal spiller afskedskamp ved Davis Cup i novemberProfimedia/ČTK / AP / Takuya Matsumoto
Hvis du gerne vil have billetter til Rafael Nadals afskedsturnering, så skal du belave dig på, at det kan gøre et seriøst indhug i dine finanser.

For et par dage siden annoncerede tennislegenden afslutningen på sin karriere. Den sidste runde af Davis Cup fra 19. til 24. november i Malaga som bliver hans sidste turnering, blev hurtigt udsolgt, og nu eksploderer priserne på det sorte marked.

Til kvartfinaleduellen mellem Spanien og Holland den 19. november er priserne på videresalgsplatformen "Viagogo" lige under 2.000 euro (knap 15.000,- kroner) for de billigste billetter.

Den dyreste billet siges at koste over 141.000 (ja, du læste rigtigt) euro,men så lover billetten også trods alt en ubegrænset udsigt...

Det er af gode grunde endnu ikke klart, om kvartfinalen mod Holland bliver Nadals sidste kamp. Det er muligt, at han også spiller i semifinalerne (22. november) og finalen (24. november) for Spanien.

I foråret forklarede Nadal: "Mit liv og krop har sendt mig signaler i lang tid."

Og da han for få dage siden meddelte sin afsked med sporten, skrev han: ”Virkeligheden er, at de sidste to år har været meget svære. Jeg tror ikke, jeg var i stand til at spille uden begrænsninger."

Senest var han plaget af muskelproblemer i låret og tidligere i hoften.