Bo Svensson rystet over lang tillægstid mod Gladbach: Aldrig set i Bundesligaen før

Bo Svennson var ikke tilfreds med længden af tillægstiden mod Gladbach
Bo Svennson var ikke tilfreds med længden af tillægstiden mod GladbachProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Julian Meusel / SVEN SIMON
Union Berlins danske træner Bo Svensson var totalt uforstående over for at dommeren lagde så meget tid til i opgøret mod Borussia Mönchengladbach, hvor holdet endte med at tabe takket være et mål af Tomas Cvancara i 6. minuts overtid.

Anden halvleg mellem Gladbach og Union var præget af adskillige afbrydelser. Spillere fra begge hold lå gentagne gange skadet på græsset og måtte behandles.

Der var meget få målchancer og farlige situationer at skrive hjem om og derfor stod det 0-0 indtil dybt inde i tillægstiden, før Tomas Cvancara blev matchvinder og scorede det sene sejrsmål for Gladbach efter et indlæg fra Robin Hack, som gav Union deres første nederlag i denne sæson.

"Vi ville gerne have taget et point, det ville have været fair," sagde Bo Svensson på pressemødet efter kampen. Efter en første halvleg, hvor Gladbach havde flere gode chancer, lavede Svensson et par ændringer i pausen. "I anden halvleg neutraliserede begge hold hinanden, jeg tror, ​​vi havde de bedre chancer", sagde træneren til Sky.

Svensson var ærgerlig over at man ikke havde forsvaret indlægget fra Hack bedre, men det var ikke det, der irriterede ham mest.

"Målet kom i det sjette minut af tillægstiden, og der var otte i alt. Jeg synes, at otte minutters tillægstid i halvleg uden at der havde været brug af VAR er ekstremt," sagde Berlin-træneren.

"Det har jeg ikke før set i Bundesligaen. Hvis man så hører fra modstanderspillere, at de heller ikke forstod det, kan der være behov for en forklaring."

Efter lørdagens kampe indtager Union Berlin 9. pladsen i den tyske Bundesliga.