Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bombe på Vestegnen: Brøndby skal have ny sportsdirektør

Carsten V. Jensen er færdig som fodbolddirektør i Brøndby
Carsten V. Jensen er færdig som fodbolddirektør i BrøndbyProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Gonzales Photo/Teis Markfoged
Carsten V. Jensen stopper som fodbolddirektør i Brøndby efter gensidig aftale. Scott McLachlan, der er Brøndbys næstformand, overtager rollen midlertidigt. Det skriver Brøndby tirsdag i en fondsbørsmeddelelse.

"Brøndby IF kan oplyse, at Carsten V. Jensen stopper som fodbolddirektør efter gensidig aftale og er fritstillet fra dags dato."

"Bestyrelsen har nu igangsat processen med at ansætte Brøndby IF's nye fodbolddirektør, og i mellemtiden vil rollen som fodbolddirektør blive varetaget af næstformand Scott McLachlan", oplyser Brøndby.

Den afgående Brøndby-boss fortæller, at det har været et stort privilegie at være fodbolddirektør i klubben. Han er glad for at forlade Brøndby som et bedre sted, fortæller han.

"Det har været et stort privilegie at være fodbolddirektør i Brøndby IF, og jeg er stolt af, hvad vi har opnået sammen. "

"Jeg forlader Brøndby IF med visheden om, at vi som klub er et bedre sted, end da jeg tiltrådte tilbage i 2019, og det vil jeg gerne takke de mange dygtige og hårdtarbejdende kollegaer for. Sammen har vi rykket os, taget ambitiøse skridt og samtidig sikret, at vi i dag har en stærk position."

"Samtidig vil jeg også gerne takke for den dedikation og opbakning, som fansene uge efter uger giver denne klub. Den har jeg tydeligt mærket, og jeg takker for den tillid, jeg har fået. Jeg ønsker Brøndby IF al mulig succes i fremtiden", siger han til klubbens hjemmeside.