Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bombet sønder og sammen: Danske talenter ødelagde baltiske modstandere

Amin Chiakha og de danske talenter ødelagde baltiske modstandere
Amin Chiakha og de danske talenter ødelagde baltiske modstandereProfimedia
Der var ingen nåde, da det danske U17-landshold lørdag mødte det estiske ditto. Danskerne flåede balterne fra hinanden med en overbevisende 8-0 sejr, der blev grundlagt efter hattrick af FCK-talent.

"Fire, fire, fire, fire nul." Sådan har danske roligans sunget ganske ofte, siden Danmark slog Wales 4-0 ved sidste sommers EM-slutrunde. 

Drengene fra det danske U17-landshold kender formentlig også til slagsangen, men de glemt bare at stoppe ved de fire mål, da de lørdag mødte Estlands U17-mandskab. Måltavlen sagde således 8-0, da fløjte lød for sidste gang. 

De danske talenter forsøger i øjeblikket at kvalificere sig til næste års U17 EM, der skal afholdes i Ungarn. 

Søren Hermansens U17-drenge er havnet i kvalgruppe med Estland, Belgien og Rumænien, og det var sidstnævnte hold, der stod for skud i første kvalkamp, som danskerne vandt med 3-0 efter scoringer af blandt andre FCK-talentet Amin Chiakha. 

Det var netop Amin Chiakha, der lørdag startede den danske målfest. Den 16-årige spids skulle ikke engang bruge en halv time på at fuldende sit hattrick, og da dommeren fløjtede til pausen, var stillingen 4-0 til danskerne. 

Den føring fordoblede de danske talenter så i anden halvleg, blandt andet efter to scoringer af Silkeborgs Sebastian Mikkelsen. 

Med 8-0 sejren er Danmarks U17-drenge altså kommet flyvende fra start med to sejre og en målscore på 11-0. 

Tirsdag venter en formentlig noget større udfordring for danskerne, når de på hjemmebane møder det belgiske U17-landshold.