Borussia Dortmund jagter tysk Brighton-midtbanespiller

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Borussia Dortmund jagter tysk Brighton-midtbanespiller

Pascal Gross kan vende tilbage til Tyskland.
Pascal Gross kan vende tilbage til Tyskland.JOSE BRETON/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Den tyske storklub Borussia Dortmund er på jagt efter forstærkninger, og det ser ud til, at de har set sig varme på den tyske landsholdsspiller Pascal Gross.

Det var kun det sidste, der manglede i Champions League-finalen for Borussia Dortmund, der måtte se Real Madrid løbe med pokalen med de store ører. 

Den tyske storklub skal i gang med at forberede sig på en sæson uden Marco Reus og Mats Hummels, mens også træneren Edin Terzic har sagt farvel til klubben. 

Nuri Sahin, der tidligere har været en stor profil i klubben, har overtaget styringen på holdet, og han jagter noget rutine til holdet.

Ifølge Sky Sports Germany-journalisten Florian Plettenberg er valget faldet på den 33-årige midtbanespiller Pascal Gross. Gross, der normalt tørner ud for Brighton, er i disse dage med det tyske landshold til EM, men han kan meget vel ende med bare at blive i Tyskland og droppe turen tilbage til det sydengelske.

Plettenberg beretter, at Dortmund og Pascal Gross er tæt på at være enige om en aftale.

Gross kom til Brighton i 2017 fra Ingolstadt, og han har siden da været fast mand på holdet. I seneste sæson spillede han 36 Premier League-kampe og leverede fire mål og ti oplæg.

Gross har kontrakt med Brighton til næste sommer, så det er sidste udkald, hvis den engelske klub gerne vil have lidt penge for ham.