Braithwaite fortsætter scoringsstime i Espanyol-nedtur mod Valladolid

Ritzau
Braithwaite's scoring var ikke nok til at give Espanyol points mod Valladolid
Braithwaite's scoring var ikke nok til at give Espanyol points mod ValladolidProfimedia
Angriberen Martin Braithwaite scorede tre minutter før tid for Espanyol, da holdet søndag tabte 1-2 til Real Valladolid i La Liga.

Danskeren modtog en nøjagtig frispilning af holdkammeraten Sergi Darder og afsluttede på bedste vis i venstre side af målet.

Braithwaite har nu scoret otte ligamål i sæsonen. I seneste spillerunde scorede han to mål i hjemmekampen mod Mallorca.

Trods målet kan Braithwaite ærgre sig over, at holdet måtte gå fra banen med et nederlag i bagagen. Espanyol havde vundet de to forudgående opgør i Spaniens bedste fodboldrække.

Med nederlaget ligger på 12.-pladsen i tabellen med 27 point efter 24 kampe. Valladolid har samme antal point, men ligger et par pladser længere nede med en dårligere målscore.

Midtvejs i første halvleg bragte midtbanespilleren Ivan Sanchez Valladolid foran, mens Alvaro Aguado fordoblede føringen efter en times spil.