Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk profil: Min bedste beslutning i karrieren var at forlade Manchester United

Brasiliansk profil: Min bedste beslutning i karrieren var at forlade Manchester United
Brasiliansk profil: Min bedste beslutning i karrieren var at forlade Manchester UnitedProfimedia
Den tidligere Manchester United spiller Andreas Pereira har tilkendegivet at det var den bedste beslutning i hans karriere, at han valgte at forlade Manchester United.

Midtbanespilleren havde en længere periode i United, men var ikke rigtig i stand til at etablere sig som fast mand i startopstillingen.

Siden skiftet til sin Fulham er spilleren dog blevet en meget mere fremtrædende figur.

Selvom han er taknemmelig for sin tid i United, er stjernen ivrig efter at bevise, at han fortjente mere spilletid. 

Han udtrykker også sin tro på, at hans nuværende hold er 'undervurderede'.

Andreas Pereira spillede 75 kampe for United efter at være kommet til klubben som i en ung alder, men valgte at skrive kontrakt med Fulham i 2022 for £10 millioner (lidt over 87 millioner kroner)

Pereira har allerede spillet 82 gange for Fulham og har scoret otte mål for klubben, mens han har leveret 15 assists.

Pereira siger til The Evening Standard: "Jeg tror, ​​det var den bedste beslutning, jeg tog i mit liv.  Jeg nyder min fodbold nu, er kommet tilbage på landsholdet med fantastiske spillere, at forlade United er den bedste beslutning, jeg har taget."

"Jeg nødvirkelig virkelig at være i en fantastisk klub, mens jeg var i United. Men jeg fortryder ikke, at jeg tog afsted. Spillere i min situation har altid et ønske om at vise, at det var forkert, at vi ikke får spilletid."

"Med alles hjælp omkring mig i Fulham opnåede jeg en fantastisk sæson. Vi startede sæsonen med at miste en meget vigtig spiller, (Alekdandar) Mitrovic. Vi var nødt til at finde en måde, hvor vi kunne spille uden ham. I januar kom Rodrigo Muniz ind, scorede alle målene og gjorde mit liv lettere!".

I løbet af sin tid i United var Pereira udlånt til Granada, Valencia, Lazio og Flamengo. 

Pereira tilføjede, at han føler, at Fulham, der sluttede på en 13. plads i Premier League i sidste sæson, er 'undervurderede'.

'Det er fordi, før i tiden var Fulham et elevator-hold. Nu er folk ved at vænne sig til det anderledes billede af Fulham, som Marco Silva har skabt."

"Vi er helt klart undervurderede. Hvis man ser på sidste sæson, spillede vi god fodbold, slog de store hold og kan konkurrere med dem. Det har vist, hvor langt vi er nået." 

Siden skiftet til Fulham har Pereira også formået at komme tilbage i Brasiliens trup og har fået syv landskampe i år.