Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brasiliansk VM-bomber peger på dansk klubkammerat til sit favorithold

Tottenham, hvor Pierre-Emile Højbjerg og Richarlison er holdkammerater, indtager i øjeblikket fjerdepladsen i Premier League
Tottenham, hvor Pierre-Emile Højbjerg og Richarlison er holdkammerater, indtager i øjeblikket fjerdepladsen i Premier LeagueProfimedia
Selvom de kun har været holdkammerater i et halvt års tid, har Richarlison peget på Pierre-Emile Højbjerg som en del af sin ideelle startopstilling bestående af forhenværende og nuværende holdkammerater.

Pierre-Emile Højbjerg gjorde ikke meget væsen af sig for det danske landshold ved årets VM-slutrunde i Qatar. Danskeren skuffede slemt i gruppefinalen mod Australien, hvor Danmark tabte med 1-0 og dermed blev sendt hjem allerede efter gruppespillet. 

Anderledes godt går det for Højbjergs klubkammerat Richarlison, der har været brandvarm som nier på et velspillende brasiliansk landshold, og med sin scoring i den brasilianske afklapsning af Sydkorea er den 25-årige angriber allerede på tre scoringer ved årets VM. 

Så kan Pierre-Emile Højbjerg til gengæld varme sig lidt over, at Richarlison har peget på danskeren som en af 11 spillere på et drømmehold. 

Det er det brasilianske medie ge, der har bedt otte af de brasilianske VM-spillere om at pege på 11 nuværende og tidligere holdkammerater til en startopstilling, og her har Richarlison altså, som eneste af de otte brasilianere, valgt at pege på en dansker. 

Den danske midtbanedynamo må have gjort stort indtryk på Richarlison, for brasilianeren Højbjerg har nemlig kun været holdkammerater i en halv sæson, efter den brasilianske spydspids i sommer skiftede Everton ud med Tottenham

Her er det hidtil blevet til 14 optrædener sammen på banen for Richarlison og Pierre-Emile Højbjerg. To gange har de været involveret i et mål sammen, én gang med Højbjerg som oplægger og Richarlison som målscorer og én gang med de omvendte roller. 

Richarlisons scoring mod Marseille på oplæg af Højbjerg er et af blot to mål, brasilianeren har formået at score siden skiftet til Tottenham. For Brasilien er angriberen til gengæld i storform, og han har etableret sig som lidt af en publikumsfavorit.