Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bredsdorff-Larsen efter saudisk ydmygelse: Dansk Håndbold Forbund svigtede tilskuerne

Bredsdorff-Larsen efter saudisk ydmygelse: Dansk Håndbold Forbund svigtede tilskuerne
Bredsdorff-Larsen efter saudisk ydmygelse: Dansk Håndbold Forbund svigtede tilskuerneRene' Schütze/Scanpix
Tidligere assistent-træner for det danske håndbold-landshold, Peter Bredsdorff-Larsen siger i en kommentar til Flashscore.dk, at venskabskampen mod Saudi-Arabien, hvor Danmark vandt med ikke færre end 27 mål, hverken havde nogen sportslig eller kommerciel berettigelse.

Danmark vandt håndboldkampen mod saudierne med ikke mindre 43-16 i en kamp, hvor modstanderne lavede et væld af dårlige beslutninger, tekniske fejl og forhastede afslutninger, som gjorde det ualmindelig let for Nikolaj Jacobsens tropper at køre en sikker sejr i hus.

"Der er to parametre", siger Peter Bredsdorf-Larsen. "Sportsligt havde det ingen værdi at skulle spille sådan en landskamp. Det havde været bedre at skulle træne mod hinanden fordi man jo netop har så bred en stamme og derfor ville testen af spilkoncept og så videre ville selvfølgelig have bedre forudsætninger i en intern kamp.", siger Peter Bredsdorff-Larsen.

Med 4.000 mennesker på plads i Jyske Bank Arena i Odense var der totalt udsolgt til kampen, hvor de danske fans fik en mulighed for at se de danske landsholdsspillere i aktion før de den 13/1 indleder forsvaret af VM-titlen med en kamp mod Belgien. Men Peter Bredsdorf-Larsen mener, at kampen mod Saudi-Arabien aldrig skulle have været spillet.

"Det lykkedes at få rigtig mange mennesker i hallen til produktet: Herrelandsholdet. Man vil jo altid levere en fornuftig vare til gengæld for at varen bliver købt. Der er sikkert mange mennesker, der har haft en hyggelig aften med at se de danske stjerner, men som håndboldkamp var det ikke billetten værd", siger Peter Bredsdorff-Larsen, og uddyber:

"Det nummer skal man selvfølgelig ikke lave alt for mange gange, altså at foregive at man har et produkt, der var værd at sælge. Så selv om man fik hallen fyldt og stemningen var god, så var den håndboldkamp hverken sportsligt eller kommercielt berettiget. Jeg tror ikke, at vi kommer til at se det igen. Jeg ved ikke om DHF har lært noget af det, men det håber jeg. Jeg synes man svigter sit publikum, når man fører 15-1, og har solgt så dårligt et produkt."