Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Carlo Ancelotti: Mbappe "virker upåvirket" af voldtægtsundersøgelse

Ancelotti sætter en Real Madrid-træningssession i gang
Ancelotti sætter en Real Madrid-træningssession i gangOSCAR DEL POZO / AFP
Real Madrids træner Carlo Ancelotti siger fredag, at klubbens franske angriber Kylian Mbappe (25) "virker upåvirket på mig", efter at svenske medier har rapporteret, at han efterforskes for en påstået voldtægt under et besøg i Stockholm.

Mbappes advokat sagde i denne uge til AFP, at den franske anfører var "chokeret" over at se sit navn knyttet til efterforskningen, og at han vil anlægge sag for injurier.

Angriberen var ikke udtaget til Frankrigs kampe i UEFA Nations League efter en skade og besøgte den svenske hovedstad sammen med en gruppe mennesker i sidste uge.

"Lige nu er det bare spekulationer, jeg ser ham arbejde hver dag, han er glad og tilfreds, han virker slet ikke påvirket på mig," sagde Ancelotti.

"Han ser frem til at blive ved med at hjælpe holdet."

Ancelotti sagde, at Mbappe havde fået fri af de spanske og europæiske mestre.

"Fridagene var fastsat for ham, og derudover kan den enkelte selv vælge, hvad han vil lave," forklarede Ancelotti.

"Jeg er ligeglad med, hvor spillerne foretrækker at hvile sig. Jeg tog til London i et par dage og spurgte ikke nogen. Jeg har heller ikke et rejsebureau til at organisere rejser for spillerne."

En svensk anklager har bekræftet, at der er indledt en efterforskning, uden at nævne Mbappes navn.

Mbappe hævdede i et indlæg på X mandag, at der var en forbindelse mellem rapporten og en høring i et fransk ligaudvalg på tirsdag om hans bitre strid med sin tidligere klub Paris Saint-Germain om, hvad han hævder, er over 400 millioner kroner i ubetalt løn.

"FAKE NEWS !!!!. Det er ved at blive så forudsigeligt, på tærsklen til høringen, som om det var et tilfælde", skrev han.

Mbappe gennemførte et drømmeskifte til Madrid i sommer efter syv år i PSG.

Angriberen scorede fem mål i sine første syv kampe i La Liga, før han pådrog sig en lårskade.

Mbappe kom sig hurtigere end forventet, men Frankrig udtog ham ikke til kampene mod Belgien og Israel, hvilket gav angriberen kritik i hans hjemland.

Madrid, som er tre point efter Barcelona, besøger Celta Vigo på lørdag, og Mbappe forventes at starte inde for Los Blancos.

Ancelotti sagde, at superstjerneangriberen ser ud som en "anden spiller" efter at have trænet lidt i landskampspausen.

"Mbappe udnyttede pausen til at forbedre sin tilstand, komme sig over skader, han har det rigtig godt, er glad og ser frem til at spille i morgen," fortsatte Ancelotti.

"De 14 dage har hjulpet ham meget - han er en helt anden spiller end før pausen."