Carolina Hurricanes stormer videre i toppen efter sejr – Capitals og Senators vandt også

Carolina Hurricanes mod Dallas Stars den 25. januar 2023.
Carolina Hurricanes mod Dallas Stars den 25. januar 2023.TOM PENNINGTON/GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Getty Images via AFP
Der er meget snart All-Star-kamp, men inden da, skulle de forskellige hold lige i kamp i NHL.

Carolina Hurricanes 5 – 4 Los Angeles Kings (OT)

Brent Burns åbnede målkontoen i kampen for Carolina med kampens eneste mål i første periode. Kings var dog flyvende i anden periode, som de vandt med 4-0, og de var derfor foran 4-1. I de første 10 minutter af tredje periode leverede Hurricanes et comeback, da Paul Stastny og Jordan Staal fik reduceret, inden Teuvo Teravainen udlignede med 7:29 minutter tilbage.

Kampen skulle derfor afgøres i overtid. Her scorede Sebastian Aho (25) på et powerplay med 53,8 sekunder tilbage af overtiden, og derfor vandt Hurricanes for sjette kamp i træk i NHL.

Columbus Blue Jackets 3 – 4 Washington Capitals (OT)

Evgeny Kuznetsov scorede 26 sekunder inde i overtiden, da Washington slog Columbus i den sidste kamp før All-Star-pausen.

Forsvarsspilleren Trevor van Riemsdyk, som spillede sin 500. NHL-kamp tidligere på sæsonen, scorede for første gang i karrieren to mål for Capitals. Erik Gustafsson bidrog to assists, og Charlie Lindgren lavede 31 redninger i Washington-buret. Washington havde inden opgøret tabt tre af de seneste fire kampe.

Johnny Gaudreau scorede sit 14. mål i sæsonen for Blue Jackets, som har tabt fire af deres seneste fem. Joonas Korpisalo lavede 30 redninger i nederlaget til Capitals.

Montreal Canadiens 4 – 5 Ottawa Senators

Brady Tkachuk scorede det afgørende mål med 1 minut og 18 sekunder tilbage, og Tim Stutzle var involveret i hele fire scoringer, da gæsterne fra Ottawa vandt over Montreal.

Senators vandt derfor for fjerde kamp i træk inden All-Star-pausen.

Montreal Canadiens er inde i en skidt stime, hvor det er blevet til fem nederlag i de seneste seks kampe.

De to hold har nu ti dage, inden de skal i aktion igen i NHL.