Champions League Tracker: Lille og Villa chokerer Real Madrid og Bayern München

Feyenoord er under voldsomt pres i Spanien for at levere varen
Feyenoord er under voldsomt pres i Spanien for at levere varenČTK / imago sportfotodienst / Ulrich Hufnagel/Profimedia
Det er blevet tid til anden runde af årets Champions League. Følg med på Flashscores tracker og få alle de vigtigste opdateringer fra onsdagens kampe.

Kl. 22.57 - Både Aston Villa og Lille kørte sensationelle sejre i land mod hendholdvis Bayern München og Real Madrid. Flashscore siger tak for en vild fodbold-aften.

Resultater onsdag aften Champions League
Resultater onsdag aften Champions LeagueFlashare

Kl. 22.49 - Juventus fik Michele Di Gregorio udvist for farligt spil efter 59 minutter mod Red Bull Leipzig, der senere bragte sig på 2-1. Men med en mand i undertal har italienerne nu på forbløffende vis bragt sig foran 3-2 på et flot langskudsmål af Francisco Conceicao

Kl. 22.41 - Manuel Neuer er berømt for ofte at gå langt ud af sit mål, men det kom til at koste dyrt for Bayern, da Jhon Duran efter et langt udspark fangede den tyske landsholdsmålmand på mellemdistancen og overraskende bragte Villa foran med 1-0 med ca. ti minutter igen.

Kl. 22.31 - I første runde var AS Monaco en af rundens absolutte overraskelser, da de satte mægtige FC Barcelona til vægs med en 2-1 sejr på Stade Louis II. Samtidig fik Dinamo Zagreb en ordentlig øretæve på Allianz Arena med et nederlag på 9-2, hvorefter de fyrede deres træner Sergej Jakirovic. På den baggrund er det besynderligt, at kroaterne med 20 minutter igen fører 2-0 på hjemmebane over monegaskerne på mål af Petar Sucic og Martin Baturina

Kl. 22.22 - Sparta Prags Peter Vindahl er af UEFA blevet bedømt til at være den ene af to keepere, der producerede de bedste redninger i tirsdagens kampe.

Kl. 22.17 - Den serbiske landsholdsangriber Dusan Vlahovic var fuldstændig ustyrlig i Juventus' 3-0 sejr ude over Genoa i weekenden og i Leipzig har han endnu engang vist sin målfarlig ved at kanonere bloden op i nettaget og skabe balance i regnskabet mod det stærke hjemmehold

Kl. 21.49 - Meget overraskende har Lille bragt sig foran lige før pausen mod de forsvarende Champions League mestre fra Real Madrid på et straffespark omsat af Jonathan David. Her er resten af stillingerne ved halvleg:

Halvlegs-stillinger
Halvlegs-stillingerFlashare

Kl. 21.33 - Juventus betonforsvar har i de første syv kampe kun ladet et enkelt mål gå ind (mod PSV Eindhoven i Champions League's første runde), men Red Bull Leipzig har fundet en vej igennem takket være den hyperfarlige slovenske landsholdsangriber Benjamin Sesko, der har bragt dem foran efter en halv time på en fantastisk aflevering fra Lois Openda.

Kl. 21.26 - Bayern München har virkeligt dårlige minder om Aston Villa, der tilbage i 1982 besejrede dem i finalen om Mesterholdenes Europa Cup (forløberen til Champions League), og englænderne har allerede givet tyskerne en del sved på panden i aften, da Jacob Ramsey fik et mål efter 23 minutter annulleret for offside.

Kl. 21.18 - Benfica har overraskende bragt sig foran mod Atletico Madrid og målet har skandinavist islæt eftersom det er norske Fredrik Auersnes, der lavede et forment oplæg, så Kerem Akturkoglu ikke havde de store problemer med at trille bolden forbi slovenske Jan Oblak

Kl. 21.01 - Ikke færre end tre danskere er på banen til Sturm Graz's møde med Club Brügge. William Bøving er på banen hos østrigerne mens Andreas Skov Olsen som ventet er i startopstillingen hos belgierne.

Sturn Graz - Club Brügge - Startopstillinger
Sturn Graz - Club Brügge - StartopstillingerFlashare

Kl. 20.41 - Det slutter 3-2 til Feyenoord i Girona mens Atalanta sejrer 3-0 mod Shakhtar

Kl. 20.25 - Målene bliver ved med at regne ind i Katalonien og mindsandten om vi ikke fik endnu et selvmål efter 79 minutter, da Gironas Ladislav Krejci i sit forsøg på at afværge et hollandsk indlæg sendte bolden i eget net.

Kl. 20.18 - Donny van de Beek var i 2019 en af de mest eftertragtede spillere i Europa, men siden da har han haft meget svært ved at at leve op til sine tidligere præstationer hos Manchester United, Everton og Eintracht Frankfurt. Men måske er fodboldlykken på vej tilbage til hollænderen. I hvert fald scorede han sit første mål i 2,5 år for Girona, da han udlignede til 2-2 efter 73 minutter efter et fremragende gennembrud af Arnaut Danjuma

Kl. 20.11 - Det kan være sin sag at score på et straffespark, og det fik vi demonstreret for anden gang i aften i Girona, hvor det denne gang var spanierne, der trådte i spinaten, da Timon Wellenreuther dykkede fremragende til venstre og reddede et ellers velplaceret spark fra Bojan Miovski

Kl. 19.57 - Anden halvleg er startet med masser af intensitet. Girona troede de havde udlignet, da Feyenoords David Hancko kurede et indlæg fra Donny van de Beek ind i sine egne netmasker, men målet blev annulleret efter VAR-tjek, mens Raoul Bellanova har headet Atalanta foran med 3-0 mod Shakhtar efter et smukt indlæg fra Davide Zappacosta. Bellanovas første mål nogensinde for klubben fra Bergamo

Kl. 19.36 - Efter at han var oplægger til det første mål, har den allestedsnærværende Lookman bragt gæsterne foran 2-0 ude mod Donetsk med en klinisk afslutning i nederste højre målhjørne. Atalanta er i cruise control.

Kl. 19.28 - Tilskuerne på Estadi Montilivi har været vidne til en meget underholdende 1. halvleg, hvor hollænderne har formået at vende kampen på hovedet. Først var det Antoni Milambo, der blev spillet helt fri i feltet og scorede kynisk uden chance for den tidligere Tottenham-målmand Paulo Gazzaniga efter 33 minutter. Og to minutter senere satte Gazzaniga så Ivan Martin i en meget svær situation, da han var nødt til at begå straffe efter en håbløs aflevering af målmanden. Men Gazzaniga gjorde skaden god igen ved at snuppe sparket fra Ayase Ueda

Kl. 19.17 - Ademola Lookman, der var fuldstændig forrygende i Europa League finalen mod Bayer Leverkusen, var også arkitekt til Atalantas første mål i dette års turnering, da han stod for et pragtfuldt oplæg til Berat Djimsiti, der kunne bringe italienerne foran mod Shakhtar.

Kl. 19.11- Girona fik en fantastisk start på opgøret da David Lopez scorede det første mål nogensinde efter 19 minutter for de spanske værter, da han kom først på en ripost efter et skarpt slået hjørne. Men de hollandske gæster slog lynhurtigt igen blot fire minutter senere, da Girona's Yangel Herrera var uheldig at heade bolden i eget net.

Kl. 18.38 - Både Europa League vinderne fra Atalanta og Shakhtar Donetsk har begge deres første scoringer i turneringen til gode, når de mødes i anden spillerunde efter at begge hold spillede 0-0 i deres første kampe mod henholdsvis Bologna og Arsenal. Således stiller de to hold op.

Shakhtar Donetsk - Atalanta
Shakhtar Donetsk - AtalantaFlashare

Kl. 18.29 - Der hviler et voldsomt pres på Brian Priske, som efter sit eventyr i Sparta Prag er kommet særdeles skidt fra start i Rotterdam, hvor holdet i øjeblikket indtager en skuffende 6.plads i Æresdivisionen 11 points efter PSV Eindhoven. I Champions League gik det heller ikke for godt i første spillerunde, hvor man måtte lægge ryg til et nederlag på 0-4 på de Kuip. Priske stiller op med følgende hold mod Champions League debutanterne fra Girona.

Kl. 18:15 - Nok engang står den på europæisk fodbold onsdag. Tirsdagensspillerunde bød på massevis af scoringer, dramatiske opgør, enkelte overraskelser og ikke mindst en masse kampe. Denne tirsdag tages der så altså hul på onsdagens opgør i anden spillerunde, hvor der først og fremmest venter to tidlige kampe med kampstart klokken 18:45, før yderligere syv opgør sættes i gang klokken 21.