Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chelsea planlægger omfattende brandudsalg efter skuffende sæson

Conor Gallagher kan være på vej væk fra Chelsea
Conor Gallagher kan være på vej væk fra ChelseaAFP
Chelsea vil angiveligt tillade op til 12 spillere at forlade klubben inden udgangen af ​​sommerens transfervindue i et stort brandsalg. Det skriver engelske medier.

Conor Gallagher og Ben Chilwell er angiveligt blandt det dusin spillere, der kunne blive solgt for at bøde på Chelseas milliardgæld. Spekulationerne omkring Gallaghers fremtid har været udbredte, og Premier League-rivalerne fra Tottenham har i lang tid været interesseret i at hente ham til Nord-London.

Ethvert honorar modtaget for Gallagher, der kommer fra Chelseas akademi vil udgøre ren profit og se godt ud på klubbens konti, hvor Chelsea stadig står over for en kamp for at være sikker på at undgå et brud på profit og bæredygtighedsreglerne (PSR). 

Ifølge The Sun kan Chelsea give grønt lys til yderligere 11 udgående aftaler. Chilwells fremtid er angiveligt i tvivl, da wing-backens profil ikke naturligt passer ind i træner Enzo Marescas foretrukne stil.

Ligesom Gallagher vil Chelsea også håbe på at opnå betydelige overskud på Trevoh Chalobah og Armando Broja, der også kommer fra klubbens akademi. Førstnævnte blev brutalt udeladt af klubbens trup til deres turné i USA, mens Broja ikke har kunnet gøre sig gældende i kampen om angrebspositionerne.

Chelsea vil sandsynligvis skille sig af med de udstødte Romelu Lukaku og Kepa Arrizabalaga. Djordje Petrovic, den serbiske målmand, der skrev under sidste sommer og brugte anden halvdel af sidste sæson som Mauricio Pochettinos førstevalg, kan også være på vej ud af døren.

Det kan ligeledes blive tilfældet for fem andre unge stjerner i form af låneaftaler eller permanente overgange

Det hævdes således, at Lesley Ugochukwu, Harvey Vale, Leo Castledine, Cesare Casadei og David Datro Fofana vil forlade klubben