Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Chokeret dansk batmand hev efter vejret: Min kondi er seriøst ringe

Chokeret dansk batmand hev efter vejret: Min kondi er seriøst ringe
Chokeret dansk batmand hev efter vejret: Min kondi er seriøst ringeProfimedia
Anders Lind måtte kæmpe med både nerver og vejrtrækning, da han slog polsk teenager ved OL.

Anders Lind skulle ikke bare kæmpe med en velspillende polsk modstander, da han onsdag formiddag spillede sig videre til ottendedelsfinalen i OL's bordtennisturnering.

Han var også oppe imod sine egne nerver, der var ved at tage pippet fra ham både før og under den medrivende kamp mod Milosz Redzimski, der først blev afgjort i syvende sæt.

"Efter de lange dueller kunne jeg mærke, at min kondi er seriøst ringe. Der havde jeg faktisk svært ved at få luft. Det kan være, jeg skal køre lidt flere cykelintervaller efter det her."

"Det var nerver. Det føltes mærkeligt og ubehageligt. Men i sådan en kamp er der ikke tid til at have de tanker. Så min træner var også god til at sige til mig, at jeg ikke kunne tænke på det", siger Anders Lind.

Han havde på forhånd udtrykt stor respekt for Redzimski, der på trods af sine kun 17 år er en spiller, man skal tage meget alvorligt.

Lind var da også i problemer undervejs og havde svært ved at komme ud af sine dårlige perioder.

"Jeg følte, at når jeg virkelig "var der" og tog de rigtige og kloge valg, så var jeg spilstyrende. Men han spillede sindssygt godt. Der var mange gange, hvor han nærmest chokerede mig med sine slag, og så røg fokus lidt."

"Jeg kæmpede med mig selv for at holde mig på 100 procent. Hver gang jeg faldt et par procent, så kunne jeg ikke vinde en bold. At jeg vandt den kamp, det fatter jeg ikke. Jeg havde ikke troet om mig selv, at jeg kunne være så mentalt stærk", siger Anders Lind.

I ottendedelsfinalen møder han japaneren Tomokazu Harimoto. Den kamp spilles allerede onsdag aften.