Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Courtois, Benzema og Militao misser semifinalen for Real Madrid ved klub-VM

Carlo Ancelotti ved kampen mellem Mallorca og Real Madrid.
Carlo Ancelotti ved kampen mellem Mallorca og Real Madrid.JAIME REINA/AFP
Real Madrid-træner, Carlo Ancelotti, har et mindre problem til Club World Cup-semifinalen mod Al Ahly på onsdag, da flere nøglespillere er ude på grund af skader.

Det er nogle prominente navne, som Carlo Ancelotti må undvære i onsdagens kamp ved Club World Cup.

Målmand Thibaut Courtois (30), angriberen Karim Benzema (35) og forsvarsspillerne Eder Militao (25), Lucas Vazquez (31) og Ferland Mendy (27) bliver alle hjemme fra onsdagens kamp mod egyptiske Al Ahly. De første tre kan dog være i spil til en eventuel finale på lørdag.

Vazquez og Mendy har været ude i adskillige kampe med langvarige skader, mens Benzema og Militao, som forlod banen med skader i Real Madrids sejr over Valencia i torsdags, ikke forventes at sidde ude længe.

Courtois, der pådrog sig en lyskeskade under opvarmningen til søndagens overraskende nederlag mod Mallorca, har efter undersøgelser mandag ikke udsigt til en langvarig pause.

Courtois, Benzema og Militao bliver i Madrid til behandling, men forventes at slutte sig til deres holdkammerater i Rabat senere på ugen, hvis deres behandling går som planlagt.

Den spanske hovedstadsklub har haft det svært på det seneste, hvor de kun har vundet én af ​​deres seneste tre La Liga-kampe, hvilket giver Barcelona mulighed for at udvide deres føring i toppen af ​​tabellen til otte point.

På trods af alle skaderne og et tætpakket program over de næste par uger, med både Club World Cup, Champions League, Copa del Rey og LaLiga-kampe, sagde træner Carlo Ancelotti, at de ikke har tænkt sig at tage let på nogen af turneringerne.

Italieneren opfordrede dog til at se på kampplanlægningen i fremtiden af ​​hensyn til spillernes fysiske tilstand.

"Vi vil ikke smide nogen turneringer væk, vi er meget tæt på... I semifinalerne i den (spanske) Cup, ottendedelsfinalerne i Europa, klub-VM-semifinalerne," sagde Ancelotti i sidste uge.

"Vi ønsker aldrig at smide kampe væk... (men) kampprogrammet er bare bemærkelsesværdigt. La Liga vil have sin del, FIFA vil have sin del, UEFA vil have sin del, det spanske FA vil have sin del. De vil ikke tillade os at have mulighed for at hvile.”

"Jeg keder mig, når jeg får dage til at hvile, men spillerne bliver trætte... Vi ser altid frem til at kæmpe om alle titler, men vi går ud over vores grænser med der her kampprogram.”

Vinderne af Real Madrid-Al Ahly-kampen skal i finalen møde enten det brasilianske Flamengo eller Saudi-Arabiens Al Hilal, som spiller den anden semifinale i Tanger på tirsdag.