Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk damedouble skaber kæmpe sensation i åbningskamp

Dansk damedouble skaber kæmpe sensation i åbningskamp
Dansk damedouble skaber kæmpe sensation i åbningskampProfimedia
Maiken Fruergaard og Sara Thygesen skabte en sensation i deres første kamp i damedouble ved OL, da de i den første kamp besejrede verdensranglistens nr. 2 fra Korea, Baek Ha Na og Lee So Hee med cifrene 21-18, 9-21, 21-14

De var inden kampen ikke spået mange chancer, men Maiken Fruergaard og Sara Thygesen har fået en drømmestart på OL.

Lørdag aften vandt de deres første gruppekamp ved OL med en sejr over verdensranglistens nummer to, sydkoreanske Baek Ha-na og Lee So-hee.

Thygesen og Fruergaard er selv nummer 25.

Men forskellen i de to pars rangeringer var ikke til at se lørdag. Den danske sejr lød på 21-18, 9-21, 21-14.

Sydkoreanerne virkede i store dele af kampen helt ved siden af dem selv, og det udnyttede den danske duo.

Første sæt var lige fra start, men efter den indlagte pause fik danskerne lidt pusterum, og ved 20-18 blev det til to danske sætbolde. Kun én skulle der til.

Men så vågnede sydkoreanerne op. I andet sæt var der niveauforskel, og kampen blev sendt ud i et tredje og afgørende sæt.

Her startede sydkoreanerne på den side, hvor der var medvind, og det kunne de ikke rigtigt justere spillet til. En masse bolde blev sendt ud over baglinjen, og den danske sensation nærmede sig. Ved sideskiftet stod der 11-6 i dansk favør.

Nu havde danskerne medvind i hallen. Bogstaveligt talt. Men det håndterede de noget bedre end deres modstandere, og det blev aldrig rigtig spændende til sidst.