Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk julegave i Brentford - Træner Thomas Frank forlænger til 2027

Thomas Frank har forlænget sin kontrakt med "Bees" til 2027.
Thomas Frank har forlænget sin kontrakt med "Bees" til 2027.Thomas Sjørup/Ritzau Scanpix
Premier League-klubben i fodbold Brentford har forlænget kontrakten med den danske cheftræner Thomas Frank til sommeren 2027.

Det oplyser klubben på Twitter og på sin hjemmeside juleaftensdag.

Vi er glade for at kunne annoncere, at Thomas Frank har underskrevet en nyt kontrakt til sommeren 2027, skriver klubben på Twitter.

Den 49-årige dansker har været cheftræner for klubben siden 2018. Forinden havde han arbejdet som assistenttræner i klubben i lidt under to år.

Fodbolddirektør Phil Giles tilføjede: "Jeg er sikker på, at jeg taler for alle i Brentford, når jeg siger, at jeg er meget glad for, at vi har aftalt denne nye kontrakt med Thomas. Det er velfortjent efter nogle fremragende resultater og præstationer i de sidste 18 måneder. Thomas har et detaljeret kendskab til spillet, men lige så vigtigt er han i stand til at inspirere spillerne og opbygge stærke relationer til vores medarbejdere. Han har bevist, at han er cheftræner på Premier League-niveau, men han bevarer et åbent sind til at blive ved med at lære og forbedre sig selv," siger Giles til hjemmesiden.