Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dansk VM-sølvvinder misser semifinalerne trods heatsejr: Det var bare dumt

Opdateret
Dansk VM-sølvvinder misser semifinalerne trods heatsejr
Dansk VM-sølvvinder misser semifinalerne trods heatsejrMads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Svømmeren Helena Rosendahl Bach var hurtigst i sit heat, men ikke hurtig nok til en plads i semifinalerne.

Helena Rosendahl Bach havde ikke fart nok i vandet til en plads i semifinalerne, da hun åbnede ballet for de danske svømmere ved OL i Paris La Défense Arena i 100 meter butterfly.

Den 24-årige svømmer fra Holstebro vandt godt nok sit indledende heat, men det var kun de 16 hurtigste på tværs af alle fire indledende heats, som fik plads i semifinalerne.

Og her rakte tiden på 58,45 sekunder ikke. Der blev svømmet en del stærkere i de efterfølgende heats, hvor også de største navne var placeret.

Forventningerne til et stort resultat var også afdæmpede, da Rosendahl Bachs favoritdisciplin er på den dobbelte distance.

Det er ikke mere end en måneds tid siden, at Rosendahl Bach vandt EM-guld på den dobbelte distance, men det tidligere på året blev til VM-sølv på samme distance.

På distancen over 100 meter kunne hun dog ikke gøre sig gældende.

Bagefter løbet ærgrede danskeren sig over sin præstation. 

"Jeg havde håbet på at være lidt bedre, det må jeg sige. Tre tiendedele af et sekund over min personlige rekord er ingen katastrofe, men der var helt sikkert nogle ting, som, jeg godt selv ved, var dårlige. Det var bare dumt."

"Det ærgrer mig lidt. Men vi er i gang, og det er fedt at have haft den her oplevelse inden 200-meteren. Nu har jeg nogle dages pause til at lade op og komme videre", siger Helena Rosendahl Bach.