Oscar Schwartau fra en kamp mod Tyskland i maj.Profimedia
Selv med en mand i overtal, så kunne de danske U19-drenge ikke forhindre Spanien i at vinde.

Danmarks U19-landshold spillede tirsdag eftermiddag deres første kampe ved U19-EM i Nordirland. Det er første gang nogensinde, at Danmark har et hold med ved en U19-EM-slutrunde.

Desværre blev det ikke den ønskede start for danskerne.

Danmark kom under pres fra kampens start og kunne slet ikke få spillet til at hænge sammen. Efter 26 miutters spil scorede midtbanespilleren Chema Andres til 1-0 på et flot hovedstød. Det gjorde dog, at danskerne kom bedre med i kampen og kort før pausen fik de også udlignet.

Den 17-årige FC Midtjylland-spiller Mikel Gogorza sparkede bolden i nettet efter et flot dansk angreb.

I anden halvleg startede Danmark godt og pressede fint på, men det lykkedes ikke at få scoret. Med cirka 15 minutter tilbage af kampen fik Danmark en lille håndsrækning, da Rayane Belaid modtog et rødt kort.

Et kvarter i overtal var en sand gave for danskerne, men de formåede ikke at pakke den op. Blot to minutter efter det røde kort fik Spanien scoret til 2-1 ved Iker Bravo efter et flot kontraangreb, og det blev også kampens resultat.

På fredag spiller Danmark mod Frankrig, og du kan følge kampen her.