Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Dejan Kulusevski er klar for Tottenham til søndagens North London-derby

Dejan Kulusevski i kamp mod Brentford den 26. december.
Dejan Kulusevski i kamp mod Brentford den 26. december.Profimedia
Tottenham-fans fik en god nyhed forud for søndagens North London-derby, efter at manager Antonio Conte fortalte, at Dejan Kulusevski (22) forventes at være klar til kampen.

Offensivspilleren Dejan Kulusevski har ikke spillet for Tottenham siden den 26. december på grund af en muskelskade, mens Rodrigo Bentancur og Richarlison har siddet ude med skader siden VM.

Svenske Kulusevski meldes dog klar til søndagens kamp mod Arsenal.

"Nyhederne er helt sikkert, at situationen vil blive bedre, især for Kulusevski. Han har deltaget i træningen de sidste par dage, og han vil være klar til at spille," fortalte Antonio Conte fredag til pressemødet forud for kampen.

"For os er det vigtigt at have tålmodighed forud for denne periode og ikke at risikere at forcere genoptræningen og miste dem (spillerne, red.) i en længere periode. Vi har endnu en træning i morgen (lørdag, red.) til at vurdere Rodrigo og Richarlison."

Tottenham ligger på femtepladsen med 33 point efter 18 kampe, to point efter Manchester United på fjerdepladsen, som har en kamp i hånden. Arsenal ligger i toppen med 44 point efter kun at have tabt én gang i 17 kampe.

"Jeg synes, de (Arsenal, red.) viser, at de er på vej i den rigtige retning, de fører Premier League," sagde Conte.

"De fortjener at ligge der, hvor de gør. Det er ikke på grund af held, men fordi de viser i hver kamp, ​​at de er et virkelig stærkt hold.”

"Jeg er nødt til at se på os selv, og jeg fortsætter med at gentage det samme. Jeg synes, vi arbejder meget hårdt... Vi forsøger at være mere solide overalt."

Efter deres 3-1-sejr på Emirates i oktober, kan Arsenal vinde deres første ligadouble over Tottenham siden 2013/14.

Spurs er ubesejrede i deres seneste otte Premier League-hjemmekampe mod Arsenal.