Den danske U19-drenge løber ind i endnu et nederlag ved EM

Den danske U19-drenge løber ind i endnu et nederlag ved EMProfimedia
De franske U19-spillere udviste den kynisme, som danskerne manglede.

Danmarks U19-landshold skulle forsøge at rejse sig efter nederlaget på 2-1 til Spanien i første gruppekamp.

Fredagens modstander var Frankrig, som havde vundet deres første kamp mod Tyrkiet med 2-1.

Selvom Danmark slog Frankrig i kvalifikationen, så var der lagt op til en svær kamp for de unge danske knægte.

Frankrig startede også kampen med at have et klart overtag i boldbesiddelsen, og Danmark kunne slet ikke finde rytmen i begyndelsen.

Efter 18 minutters spil fik Frankrig da også hul på bylden, som med nogle hurtige kombinationer fik sat den danske organisation ud af spil. Et fladt indlæg fra Lyon-spilleren Sael Kumbedi endte for fødderne af Jean-Matteo Bahoya, som sikkert sendte bolden i nettet.

Danmark kom bedre med efterfølgende og efter 37 minutter kunne danskerne have udlignet. Valdemar Byskov erobrede bolden midt på Frankrigs banehalvdel og satte kurs mod mål, men FC Midtjylland-spillerens afslutning manglede kvalitet.

I anden halvleg startede Danmark væsentligt bedre, og havde kontrol over kampen. August Simmelhack havde da også en fin mulighed for at score, men igen manglede kynismen.

Tabel
TabelFlashscore

Til gengæld var Danmark gode til at holde Frankrig fra chancer, men midtvejs i anden halvleg gik det galt for danskerne. Et indlæg fra et frispark blev ikke afværget af danskerne, og derfor kunne netop indskiftede Ayman Aiki sparke bolden i kassen.

Herefter gik det stærkt. Mod slutningen så det nemlig ud til, at Danmark ville falde helt sammen, da Frankrig scorede til både 3-0 og 4-0, men Danmark lykkedes med at pynte på resultatet.

De to FCK-talenter Cornelius Olsson og August Simmelhack fik scoret i slutminutterne, og derfor endte kampen med 4-2 til Frankrig.

I den sidste gruppekamp skal Danmark møde Tyrkiet, og det bliver en vigtig kamp.

Selvom tredjepladsen ikke kan gå videre til semifinalerne ved EM, så kan den samlede femteplads sikre sig en billet til U19-VM i Chile næste år.

Kampen mellem Danmark og Tyrkiet spilles mandag den 22. juli, og du kan følge den her.