Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Den tidligere Atletico Madrid-spiller Diego Godin indstiller karrieren

Legenden Godin stopper sin aktive karriere.
Legenden Godin stopper sin aktive karriere.Reuters
Den uruguayanske forsvarsspiller Diego Godin trak sig søndag tilbage fra professionel fodbold efter Velez Sarsfields 1-0-nederlag til Huracan i sæsonens sidste ligakamp i Argentina og satte dermed punktum for en 20 år lang karriere.

Den tidligere Atletico Madrid-kaptajn spillede 627 professionelle kampe, scorede 38 mål og vandt ti titler, herunder to Europa League-trofæer og tre UEFA Super Cups med Atletico Madrid.

"Jeg ønskede at træffe beslutningen på denne måde. Jeg er sund og rask, og det kan virke overraskende, men jeg havde overvejet det i et stykke tid," sagde Godin til argentinsk tv.

"Nu er der andre prioriteter. Min familie er i Uruguay, og jeg er for nylig blevet far, jeg vil hvile mig og nyde andre ting, og jeg ville forsøge at forlade klubben efter at have efterladt et godt udtryk på banen."

Uruguays Nacional overvejede at skrive kontrakt med Godin, fortæller en kilde tæt på spilleren til Reuters, men midterforsvareren tog sin endelige beslutning om at træde endegyldigt væk fra banen efter sin datters fødsel i sidste måned.

Godin startede sin karriere i 2003 hos det uruguayanske hold CA Cerro. Han fortsatte med at spille for Nacional i 2006, før han skiftede til spanske Villarreal en sæson senere.

Forsvarsspilleren kom så til Atletico i 2010, hvor han gjorde sig bemærket som holdets anfører i ni sæsoner.

Godin ankom til Velez i midten af 2022 efter en succesfuld europæisk karriere, der også omfattede ophold i Inter Milan og Cagliari, og efter at have tilbragt seks måneder i Brasiliens Atletico Mineiro.

Han fik 161 landskampe for Uruguay og var med i fire VM-slutrunder som en del af den gyldne generation, der vandt Copa America i 2011 og blev nummer fire ved VM i 2010.