Der er stadig bid i Luis Suarez - Bomberen lavede hattrick i Gremio-debut

Den gamle dreng kan endnu - Tre mål faldt der i Suarez' comeback.
Den gamle dreng kan endnu - Tre mål faldt der i Suarez' comeback.AFP
Luis Suarez er efterhånden solidt placeret i sin karrieres efterår, men i Brasilien er der heldigvis varmt. Og det har tilsyneladende smittet af på den uruguayanske goalgetter, da han i sin debut for Gremio stod for et hattrick.

De tre Suarez-scoringer hjalp Gremio til titlen som vinder af Recopa Gaúcha, der er en lokal Super Cup i det brasilianske. Den åbner samtidig sæsonen i Rio Grande do Sul. Det er tredje gang i træk, at Gremio vinder Recopa Gaúcha, og Suarez grundlagde deres sejr på 4-1 på bare 38 minutter. Alle fire scoringer til Gremio faldt i første halvleg.

"El Pistolero" scorede allerede efter fem minutter, og lidt over en halv time senere havde han altså sit hattrick i sækken, og det kunne endda sagtens være blevet til flere scoringer af den garvede målræv, der fylder 37 år i næste uge. Han skiftede ved nytår til Gremio fra Nacional i hjemlandet.

Sidste gang, Suarez lavede hattrick, var mens han endnu var i FC Barcelona. Det er således fire år siden, og de tre mål faldt ved den lejlighed i en 5-1 sejr over Real Madrid i El Clásico.