Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Didier Deschamps glæder sig over nedsat Pogba-karantæne: "Det er en fremragende nyhed"

Deschamps og Pogba jubler sammen i 2021
Deschamps og Pogba jubler sammen i 2021EPhotopress / Sportphoto24 / Sipa Press / Profimedia
Frankrigs landstræner Didier Deschamps glædede sig mandag over nyheden om, at der var lys for enden af tunnelen for midtbanespilleren Paul Pogba efter en dopingkarantæne.

Fredag fik den franske landsholdsspiller Paul Pogba at vide, at hans fireårige dopingkarantæne var blevet reduceret til 18 måneder af Court of Arbitration for Sport (CAS).

"Der er et lys, der tændes igen," siger den franske landstræner Didier Deschamps på det franske fodboldforbunds (FFF) hjemmeside.

"Han skal igennem nogle faser, men det er fremragende nyheder. Han vil være i stand til at spille igen fra marts."

Den tidligere VM-vinder blev testet positiv for testosteron i august 2023 efter en kamp mellem Juventus og Udinese i Italien.

Pogba gav et kosttilskud ordineret af en læge, han konsulterede i USA, skylden for den positive test.

Han blev midlertidigt suspenderet i september samme år og derefter udelukket i fire år af det italienske nationale antidopingnævn i februar.

Den 31-årige midtbanespiller kan nu håbe på at vende tilbage til det franske hold i 2025.

"Jeg talte med ham i lang tid i telefonen, da hele denne periode har været meget kompliceret for ham", siger Deschamps og henviste også til "skaderne, plus de private problemer, han havde (en sag om afpresning mod ham, der involverede en af hans brødre), plus denne suspendering".

"Det er stadig en sanktion, som er tung, mindre tung", tilføjer Deschamps, men Pogba "ved, at han i marts 2025 bliver spiller igen, og da han elsker fodbold og at spille så meget, er det en fremragende nyhed for ham".