Dramatisk selvmål i overtiden gav AC Milan heldig hjemmesejr over Fiorentina

Dramatisk selvmål i overtiden gav AC Milan en heldig hjemmesejr over Fiorentina
Dramatisk selvmål i overtiden gav AC Milan en heldig hjemmesejr over FiorentinaProfimedia
Et selvmål langt inde i dommerens overtid gav AC Milan, der havde Simon Kjær og Andreas Jungdahl på bænken hele kampen, en særdeles heldig 2-1 sejr hjemme over Fiorentina

Napoli førte før denne runde Serie A med ikke færre end 11 points, så AC Milan stod virkelig med ryggen mod muren for at skabe bare en anelse spænding i den bedste italienske liga før kampen med Fiorentina.

Og det begyndte glimrende for hjemmeholdet på San Siro, da Olivier Giroud udnyttede et meget usikkert Fiorentina-forsvar til at finde Rafael Leao, som konsekvent sparkede oplægget i netmaskerne.

Men efter 28 minutters spil faldt udligningen, da Malick Thiaw under klumspil fik afrettet et skud fra Antonin Barak, så bolden røg udenfor Ciprian Tatarusanus rækkevidde. Begge hold havde efter pausen chancen til at stjæle alle tre points, men det var AC Milan, der i dommerens tillægstid trak det længste strå, da et indlæg ramte Nikola Milenkovic og snød keeper Pietro Terracciano.

AC Milans tidligere storspiller og nuværende tekniske direktørPaulo Maldini,  påpegede efter kampen, at ren viljestyrke havde givet hjemmeholdet det tre points:  "Et uafgjort resultat ville have ændret stemningen før de to måneders pause, men vi holdt stand med en offervilje, uden at spille særligt godt - ærligt talt. Men vi ville vinde, og det gjorde vi", siger Maldini til DAZN.

"Det var en meget åben kamp, og alt kunne være sket, men et uafgjort resultat for os ville have været som et halvt nederlag, så det gav os styrken til at presse hårdere på og til tider gå ud over logik eller stil for at få arbejdet gjort", sagde Maldini.