Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ekstatisk Henriksen overlevede vanvittig statistik i dansker-opgør: En vidunderlig aften

Bo Henriksen og Jess Thorup giver hinanden en krammer efter kampen
Bo Henriksen og Jess Thorup giver hinanden en krammer efter kampenProfimedia/ČTK / imago sportfotodienst / Frank Hoermann/SVEN SIMON
FC Augsburg havde ikke færre end 30 forsøg på mål mod blot tre til Mainz 05 fredag aften. Alligevel var det Bo Henriksen og gæsterne fra Mainz, der løb med alle tre points via en 3-2 sejr på trods af, at holdet måtte spille næsten en time med en spiller i undertal.

Derfor var det for Augsburgs danske træner Jess Thorup helt ufatteligt, at han sammen med Augsburg stod tomhændet efter en kamp, som de i store perioder totalt havde domineret. 

"Hvis modstanderen har tre skud på mål og scorer tre mål, så er jeg nødt til at se på, hvordan vi forsvarer. Det er vi klart nødt til at forbedre, og for mig er det lavpunktet i denne kamp i dag. Til gengæld havde vi 30 skud på mål. Det er klubrekord, tror jeg. Vi havde brug for  mere held og kvalitet", sagde Thorup efter kampen ifølge "Allgemeine Zeitung".

Augsburg-Mainz statistik
Augsburg-Mainz statistikFlashare

Omvendt var Thorups nære ven og kollega Bo Henriksen næsten totalt i ekstase efter en kamp, hvor hans hold havde været presset næsten totalt i bund i store perioder af kampen.

"Det er Power. Det er tillid. En vidunderlig aften. Det var en utrolig kamp. Vi spillede ikke særlig godt i de første 15 minutter, men vi var meget effektive og scorede to mål. Efter rediceringsmålet og det røde kort til Nadiem havde vi problemer, fordi vi vidste, at vi skulle forsvare i 60 minutter bagefter. Jeg er stolt af drengene for, hvordan de klarede det."

Omtaler