Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Emam Ashour er landet i Portugal og klar til at tørne ud for FC Midtjylland

Emam Ashour i kamp for Zamalek.
Emam Ashour i kamp for Zamalek.Profimedia
Det har taget et stykke tid, men nu har Emam Ashour endelig tilsluttet sig FC Midtjyllands trup.

FC Midtjyllands egyptiske nyindkøb Emam Ashour har først nu kunnet blive en del sin midtjyske klub, da han har ventet på sin arbejdstilladelse.

Den er dog kommet nu, og derfor er Ashour fløjet til Portugal for at mødes med resten af FCM-holdet forud for torsdagens Europa League-kamp mod Sporting CP.

”Det har ikke været nemt for mig at skulle vente så længe på at få lov til at træne med holdet. Særligt ikke før en så stor kamp som på torsdag i Europa League”, siger Emam Ashour til FC Midtjyllands hjemmeside og fortsætter:

”Nu er jeg her endelig, og jeg er begejstret over at blive en del af holdet.”

Selvom om FC Midtjyllands nye egyptiske 10’er ikke har haft muligheden for at træne med sit hold, så har han sørget for at holde sig så fit som muligt.

”Jeg har fået tilsendt et program fra klubben, som jeg har fulgt. Selvom det har været frustrerende ikke at kunne træne med resten af holdet, har jeg holdt mig i gang og er derfor i god form.”

Midtbanespilleren har indtil slutningen af transfervinduet spillet for Zamalek i den egyptiske liga. Han spiller dog også en rolle på det egyptiske landshold, så det er en spiller, der er vant til at spille på et højt niveau.

Ashour har da også en helt klar ambition om, hvad klubben skal ud at opnå i løbet af foråret.

”Jeg er fast besluttet og fokuseret på, at jeg sammen med mine nye holdkammerater skal have klubben tilbage, hvor vi normalt hører til i tabellen.”

Sportschefen i FC Midtjylland, Svend Gravesen, roser den nye spiller, og ved, at det er en kvalitetsspiller, som de nu har fået ind.

”Emam rummer allerede en stor erfaring trods sin unge alder, hvor han har vundet adskillige trofæer i en af Afrikas største klubber, ligesom han er en fast del af et stærkt egyptisk landshold, der spillede finale i AFCON for under et år siden.”, fortæller Svend Gravesen til klubbens hjemmeside.

Superligaen starter i den kommende weekend, men allerede inden da skal FC Midtjylland spille mod Sporting CP i det første af to kampe om at komme videre i Europa League.