Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

En ny stjerne er landet i København - Diogo Goncalves får 4-årig kontrakt i FCK

Opdateret
Diogo Goncalves har ikke lagt an til skud for sidste gang mod FC Midtjylland. Sidste gang endte det godt for ham.
Diogo Goncalves har ikke lagt an til skud for sidste gang mod FC Midtjylland. Sidste gang endte det godt for ham.Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
FC København køber Diogo Goncalves i Benfica.

Flashscore har nævnt det før, og det har rumsteret i krogene i længere tid, at det var en  kendsgerning. Dog uden at den sidste underskrift tilsyneladende manglede. Men nu ligger det altså fast, at portugiseren støder til hovedstadsklubben, hvor han med stor sandsynlighed skal være en spiller, der skal kunne dække hele højrekanten for københavnerne.

Det skriver superligaklubben i en pressemeddelelse, hvor det oplyses, at aftalen med offensivspilleren strækker sig over de kommende fire år.

25-årige Goncalves har spillet en lang række kampe for de portugisiske ungdomslandshold.

Han fik sin fodboldopdragelse i Benfica, og med undtagelse af lejeophold i Nottingham Forest og Famalicão har han tilbragt hele karrieren i den portugisiske storklub.

Her har han fået 98 kampe for førsteholdet.

I FCK er der store forventninger til nyerhvervelsen, fortæller sportsdirektør Peter Christiansen.

"Diogo har alle forudsætninger for at blive en profil for FC København. Han kommer med en af de bedste spilleruddannelser, man kan få i Europa, fra Benfica, hvor han har spillet godt 100 seniorkampe, blandt andet i Champions League," siger sportsdirektør Peter Christiansen.

"Han er en spiller af meget høj kvalitet med store individuelle kompetencer i den offensive del af spillet, og han er også en stærk holdspiller, der tager sin del af det defensive arbejde," forklarer sportsdirektøren.

FAKTA:

Navn: Diogo António Copido Gonçalves

Født: 6. februar 1997

Position: Offensiv-spiller

Tidligere klubber: S.L. Benfica, Nottingham Forest, Futebol Clube de Famalicão.