Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

England har fuld tillid til Southgate trods bitter kvartfinale-exit ved VM

England har fuld tillid til Southgate trods bitter kvartfinale-exit ved VM
England har fuld tillid til Southgate trods bitter kvartfinale-exit ved VMAFP
England skal ikke ud på trænermarkedet for at finde en ny mand, der skal stå i spidsen for holdet. Landstræner Gareth Southgate bliver i jobbet og skal føre England gennem EM-slutrunden i 2024, bekræfter det nationale fodboldforbund FA i en pressemeddelelse.

 

"Vi er glade for at kunne bekræfte, at Gareth Southgate fortsætter som landstræner for England og vil lede os til EM 2024. Gareth og Steve Holland (assistenttræner, red.) har altid haft vores fulde støtte, og planlægningen frem mod EM begynder nu", siger FA-direktør Mark Bullingham i meddelelsen.

Englænderne fik en fremragende start på VM med en storsejr på 6-2 over Iran.

0-0 mod USA og 3-0 over Wales sendte England sikkert videre til ottendedelsfinalen, og herfra avancerede holdet lige så sikkert til kvartfinalen med en sejr over Senegal.

Kvartfinalen mod Frankrig var til gengæld tæt. England kom undervejs tilbage, da Harry Kane udlignede til 1-1. Tottenham-angriberen havde også mulighed for at score til 2-2 seks minutter før tid, men misbrugte et straffespark.

England måtte dermed forlade turneringen. 52-årige Gareth Southgate blev udnævnt som landstræner i 2016. Tidligere havde han haft ansvaret for U21-landsholdet.

Med Southgate som træner nåede England sidste år EM-finalen, som blev vundet af Italien efter straffesparkskonkurrence.

De to nationer er havnet i samme gruppe i EM-kvalifikationen, som begynder i marts. De andre gruppemodstandere er Ukraine, Nordmakedonien og Malta.