11 mand på måltavlen da Esbjerg fik sat prop i skidt stime

11 mand på måltavlen da Esbjerg fik sat prop i skidt stimeThomas Sjørup/Scanpix
Dramatisk opgør i "Hundehuset" i højtscorende affære, hvor 11 forskellige spillere kom på tavlen. Odense Bulldogs tabte for anden gang i træk på hjemmebane, da Esbjerg vandt med 6-5 onsdag aften.

Opgøret kom flyvende fra start med to scoringer indenfor de første tre minutter. Esbjerg var dog klart det bedste mandskab i en 1. periode, hvor hjemmeholdet ikke kunne brokke sig over kun at være bagud med 3-2.

Den midterste periode bød på gode chancer til begge hold, men det var Esbjerg der lavede det næste mål. Sune Hjulmand afsluttede fra en vinkel der mindede om 0 grader, og med et kæmpe drop fra amerikanske Stefanos Lekkas i Odense-målet, kom vestjyderne på 4-2.

Odense svarede tilbage et par minutter efter ved Kristian Jensen, og havde på ingen måde opgivet forhåbningerne om de tre points. Det var dog Esbjerg der scorede sidst i 2. periode da Will Merchant scorede i powerplay. 5-3 til Esbjerg inden starten på 3. periode.

Esbjerg scorede endnu en gang i powerplay, hvilket forårsagede et målmandsbytte hos Odense, der satte danske Frederik Søgaard mellem stængerne.

Fynboerne kæmpede bravt, og endte da også med at skabe spænding om resultatet. Radim Piroutek slog pucken i mål på ren baseball-maner og senere kunne finske Otto Nieminen yderligere reducere til Esbjerg-føring på 6-5.

Odense, der igen var uden topscorer Gunars Skvorcovs, kom dog ikke nærmere end det trods overvægt i spil og chancer. Esbjerg kunne løfte stavene igen efter tre nederlag i træk.