Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Estevana Polman: Jeg havde brug for at komme væk fra Danmark

Estevana Polman i aktion for Rapid București
Estevana Polman i aktion for Rapid BucureștiProfimedia
Den hollandske landsholdsspiller, Estevana Polman, siger at hun har fundet håndboldlykken igen i Rumænien efter kontroverserne med Team Esbjerg.

Polman fik i sommeren 2022 ophævet sin kontrakt med Team Esbjerg et år før tid efter et frustrerende forløb, hvor den hollandske stjerne grundet en knæskade havde meget svært ved at spille sig tilbage på holdet. 

Det blev startskuddet til et forløb, hvor Polman ragede uklar med træner Jesper Jensen og spillertruppen, og hvor fronterne mellem de to parter blev meget skarpt trukket op og beskyldningerne føg gennem luften mellem de to parter. 

Det mundede til sidst ud i, at Polman skiftede til Nykøbing Falster Håndbold i juli sidste år, men allerede i november forlod hun Danmark, da hun skrev kontrakt med den rumænske storklub Rapid București.

I dag tilkendegiver den hollandske playmaker over for TV2 Sport, at hun havde brug for at komme væk fra Danmark: 

"Med den følelse, jeg har haft, efter jeg kom tilbage fra EM, så synes jeg, det var dejligt at komme væk fra Danmark, på grund af alt det, der er sket i Esbjerg. Nogle gange kan man bare mærke, at man skal væk, og det er godt. Jeg har det godt nu, og det har min familie også. Det hele går fint, og jeg er glad igen", siger Polman.

Polman ser dog ikke tilbage på opholdet i Danmark med bitterhed, men glæder sig over at opholdet i Danmark også skabte mange positive minder for hende: "Det har været fantastisk. Det var mit andet hjem. Men til sidst skulle det være slut, og jeg havde brug for at prøve noget nyt. Og det var godt for mig", slutter Polman.