Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ex-Barca-træner: Jeg skulle have forladt klubben efter en måned

Ex-Barca-træner Quique Setien: Jeg skulle have forladt klubben efter en måned
Ex-Barca-træner Quique Setien: Jeg skulle have forladt klubben efter en månedProfimedia
Den tidligere træner, for FC Barcelona, Quique Setien, fortryder at han ikke forlod klubben efter en måned

Quique Setien overtog trænersædet fra Ernesto Valverde i Januar 2020, og sad i det varme sæde i den catalanske hovedstad i syv måneder ind til han blev fyret oven på 8-2 nederlaget mod Bayern München i Champions League.

I dag ser den 64-årige tilbage på sit ophold hos de catalanske fodbold-giganter med glæde og fortrydelse. 

"Barcelona var det hold, som jeg altid havde haft en drøm om at stå i spidsen for. Men hvis der er ting, som du ikke kan ændre, så skal du pakke kufferten", siger den nuværende træner for Villarreal til El Larguero. "Det var en mulighed, som jeg havde drømt om for evigt. Der var et øjeblik, hvor jeg tænkte over, at komme ind ad en dør og derefter sige farvel gennem en anden som [Jose Antonio] Camacho gjorde (hos Real Madrid i 1998). Hvis der er ting, der ikke fungerer, skal du ikke være en hykler, men i stedet pakke tasken", siger Setien.

Setien så behovet for at ændre masser af ting hos FC Barcelona, men indså gradvist, at han var blevet sat på "Mission Impossible". "Når du ankommer til en klub, som har vundet alt i 14 år, så er der nogle vaner, som er så indgroede, at du ikke kan ændre dem", siger Setien, som også fandt det ekstremt vanskeligt, at arbejde med den argentinske stjernespiller Lionel Messi.

"Jeg ønsker at huske Messi for hvad han har gjort for fodbolden. Jeg kan ikke sige om han skuffede mig. Der er ting, som jeg kunne lide og andre ting, jeg ikke brød mig om. Der er altid spillere, som kan være svære at danse med, men som du tager visse hensyn til", siger Setien. 

Setien debuterede som træner for Villarreal, da de spillede 2-2 mod Hapoel Be'er Sheva Europa Conference League i midtugen.