Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Ex-FCN-angriber har fået skideballe for rødt kort mod Spurs: Skader sig selv og holdet

Svend Bertil Frandsen
Mohammed kudus gik amok i slutfasen mod Tottenham
Mohammed kudus gik amok i slutfasen mod TottenhamPA Images / Alamy / Alamy / Profimedia
Den tidligere FC Nordsjælland-angriber Mohammed Kudus har fået læst af påskrevet af West hams spanske træner Julen Lopetegui efter at han blev udvist i sidste lørdags lokalopgør mod Tottenham for voldelig adfærd.

Sidste weekend lod Kudus sig irritere ved at slå både Micky van de Ven og Pape Matar Sarr i ansigtet. Kudus har allerede fået tre kampes karantæne for sit røde kort. Men fordi han også ramte Tottenhams brasilianske angriber Richarlison, risikerer han en forlænget karantæne. Den sag er nu for anklageren for det engelske fodboldforbund (FA).

"Desværre vil Mo være ude af spillet i mange kampe, fordi hans opførsel ikke var god, og det ved han godt," sagde Lopetegui på pressemødet i optakten til søndagens kamp mellem West Ham og Manchester United. 

"Jeg syntes, det var en skam, fordi han spillede en god kamp og var meget tæt på at score to mål, men man skal kunne håndtere frustrationer. Det er bestemt noget, han skal lære", siger Lopetegui og uddyber:

"Han er ung, men han er bestemt ikke glad, og vi er heller ikke glade. Det kan ske, men jeg håber, det er sidste gang, vi ser denne form for handling. Han vil i de kommende år lære, at den eneste måde at håndtere frustration på er at arbejde hårdt og fokusere på spillet. Denne form for adfærd skader kun en selv og holdet."

Lopetegui understreger at han har haft en alvorssnak med Kudus. "Jeg talte med ham. Men nogle gange behøver man slet ikke sige meget, fordi han ved, at han lavede en fejl. Derfor er jeg sikker på, at han vil lære af denne situation, og at det ikke sker igen."

 

Omtaler