Første nederlag i La Liga: Rayo chokerer med 3-2 sejr over Real Madrid

Første nederlag i La Liga: Rayo chokerer med 3-2 sejr over Real MadridProfimedia
Real Madrid missede mandag aften muligheden for at tage førstepladsen tilbage i den spanske La Liga, da Rayo Vallecane totalt overrumplede Champions League mestrene med et chokerende 3-2 sejr på hjemmebane.

Allerede efter fem minutter tog hjemmeholdet føringen mod madrilerne, der var uden Ballon d´or vinderen, Karim Benzema, da Santi Comesana dirigerede bolden over i det lange hjørne uden for Thibaut Courtois rækkevidde.

Derefter satte madrilenerne sig dog tungt på opgøret og fik udlignet, da Luka Modric efter 37 minutter scorede på straffe efter at Marco Asensio var blevet nedlagt i feltet. Fire minutter senere kom Eder Militao først på et hjørnespark og gjorde det til 2-1, men hjemmeholdet fik udlignet lige inden pausen, da Alvaro Garcia styrede bolden forbi Thibaut Courtois ved den bagerste stople.

Det lignede en forventet sejr til udeholdet, da Andoni Iraola så rødt efter 61 minutter, men alligevel formåede Rayo at tilspille sig et straffespark seks minutter senere, som Oscar Trejo omsatte i to forsøg mod Reals´ belgiske keeper. Trods tung dominans fra udeholdet i resten af kampen holdt Rayo stand og tildelte dermed Real Madrid deres første nederlag i La Liga i denne sæson