Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC København forlænger med den talentfulde midtbanespiller William Clem

William Clem i kampen mod Borussia Dortmund.
William Clem i kampen mod Borussia Dortmund.Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Et af FC Københavns store talenter har torsdag skrevet under på en ny kontrakt. William Clem fortsætter derfor i klubben frem til 2027.

F.C. København har forlænget kontrakten med 18-årige William Clem. Kontrakten løber nu frem til sommeren 2027. Samtidig rykker Clem permanent op i Superligatruppen.

Det skriver FC København på sin hjemmeside.

William Clem kom til FCK som 12-årig, og han har derfor arbejdet sig op gennem diverse ungdomshold. I denne sæson har han fået debut på førsteholdet, og han har sågar startet inde i Champions League-kampene mod Sevilla og Dortmund.

Den unge spiller er glad for, at han har fået fremtiden på plads i hovedstadsklubben.

”Jeg trives virkelig godt i klubben, hvor jeg er blevet vist stor tillid og hele tiden udvikler mig i et godt miljø,” siger William Clem til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Det er et perfekt sted for mig at bygge videre på min udvikling, og jeg har stadig masser at lære. Jeg kan ikke se et bedre sted at gøre det end i FCK, hvor der er dygtige holdkammerater og trænere, og jeg kan være i en klub, jeg elsker at være en del af.”

Klubbens sportsdirektør Peter Christiansen (PC) er da også begejstret for underskriften med den unge spiller:

”Alle, der har arbejdet med ham ved, at han har evnerne, men det kræver også en stærk mentalitet og karakter at træde ind på den helt store scene, som William har gjort det," siger sportsdirektør Peter Christiansen til klubbens hjemmeside.

"Han har grebet sin chance, og han har helt sikkert potentiale til at blive en topspiller, hvis han fortsætter sin udvikling i de kommende år."

Også Clems cheftræner Jacob Neestrup er begejstret for, at William Clem fortsætter i klubben.

”William er et meget stort talent med en meget høj spilintelligens og modenhed i sit spil," siger Neestrup til klubbens hjemmeside.

"Han er en moderne midtbanespiller, der er stærk taktisk og har en rigtigt god fornemmelse af kampene, og hvilke beslutninger, han skal træffe både med og uden bold.”

FC København tager hul på forårssæsonen den 19. februar, når de skal en tur til Silkeborg.