Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC Midtjylland henter endnu en angriber: Tjekkisk landsholdsspiller på plads

Jan Kuchta skifter til FCM.
Jan Kuchta skifter til FCM.OGUZ YETER/ANADOLU/Anadolu via AFP
De forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland har været meget aktive i transfervinduet indtil videre, og nu har de hentet endnu en spiller.

Det bliver ikke valgmuligheder på angrebspositionen, som Thomas Thomasberg kommer til at mangle i FC Midtjylland. Med købet af den tjekkiske angriber Jan Kuchta er FCM nu oppe på voldsomt mange bejlere til en startplads i den forreste linje. Spillere som; Adam Buksa, Ola Brynhildsen, Gue-Sung Cho, Franculino, Edward Chilufya og Alhaji Kamara er alle spillere, som befinder sig bedst i rollen som spidsangriber. 

Jan Kuchta får derfor masser af konkurrence. Ikke desto mindre er FCM's fodbolddirektør Peter Sand meget begejstret for at have fået den tjekkiske landsholdsspiller til klubben.

"Jan er en klassisk 9’er, som både arbejder hårdt, scorer mål, laver assists og er god til at finde de rum, hvor det gør ondt på modstanderen. Han tilfører en ekstra kvalitet til vores i forvejen stærke offensiv." siger fodbolddirektør Peter Sand til klubbens hjemmeside og fortsætter:

"Han er vant til at vinde symboliseret ved de seneste to sæsoners guldmedaljer med Sparta Prag, som han også lige har været med til at kvalificere til Champions League,"

I seneste sæson leverede Kuchta 17 mål og syv oplæg i 32 kampe for Sparta Prag. Nu skal han forsøge at få netmaskerne til at blafre i Herning.

FC Midtjylland spiller søndag mod de midtjyske rivaler fra Silkeborg.