Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC Midtjylland henter rutineret østrigsk målmand i tysk fodbold

Martin Fraisl får to år på Heden.
Martin Fraisl får to år på Heden.fcm.dk
Superligaklubben FC Midtjylland får tilgang af den østrigske målmand Martin Fraisl.

Der er tale om 30-årige Martin Fraisl, som har fået en kontrakt frem til sommeren 2025.

Det skriver FC Midtjylland på klubbens hjemmeside.

Sportschef i FCM, Svend Gravesen, er særdeles tilfreds med at have tilknyttet den erfarne østriger, som skal være med til at øge konkurrencedygtigheden i målmandsteamet.

"Med tilgangen af Martin råder vi over et utroligt stærkt målmands-setup, og vi tror på, at de keepere, vi har i truppen, kan være med til at udfordre og styrke hinanden i dagligdagen. Han skal bidrage til den konkurrence, der er nødvendig at have i et målmandsteam," siger Svend Graversen og fortsætter:

"Martin er en dygtig keeper, som har oplevet mange ting i sin karriere og gennem tiden tiltrukket interesse fra flere europæiske klubber. Han er først og fremmest en kompetent målmand, men derudover besidder han en stærk mentalitet, der passer ind til de ambitioner og mål, vi har her i klubben."

Martin Fraisl glæder sig til at komme i gang i Herning, hvor han har en klar forhåbning om, at 'Ulvene' skal kæmpe med i toppen.

"Min ambition i Midtjylland er at vinde trofæer. Jeg mærkede følelsen med Schalke 04, da vi vandt 2. Bundesliga, og den følelse vil jeg have igen. Derudover vil jeg støtte holdet med min personlighed både på og udenfor banen. Jeg er klar til at slutte mig til en stor klub i Danmark, der kæmper med om trofæer hver eneste sæson," siger Martin Fraisl.

Østrigeren kommer på en fri transfer efter senest at have spillet for Arminia Bielefeld i Tysklands næstbedste række. Han har også en fortid i Schalke 04 i tysk fodbold.