Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FC Nordsjælland henter Zidan Sertdemir hjem fra Leverkusen

FC Nordsjælland henter Zidan Sertdemir hjem fra Leverkusen
FC Nordsjælland henter Zidan Sertdemir hjem fra LeverkusenBalazs Popal/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix
Den danske U-19 landsholdsspiller skal nu tørne ud for Superligaens førerhold

Som 16-årig forlod Zidan Sertdemir akademiet i FC Nordsjælland og tog til Bayer Leverkusen. Han blev Bundesligaens næstyngste spiller nogensinde, men gennembruddet kom aldrig rigtigt for alvor.

Den seneste tid har Sertdemir vekslet mellem at sidde på bænken eller på tribunen.

Derfor går turen nu hjem til Farum og glæden er stor hos sportschef Jan Laursen, der udtaler til klubbens hjemmeside:

"Det er en stor glæde at kunne byde Zidan velkommen hjem. Vi troede – og tror stadig – meget på ham og hans store potentiale, og det er ikke nogen hemmelighed, at vi var ærgerlige, da han skiftede forrige sommer"

Sportschefen sætter flere ord på transferen: "Zidan har haft en stor del af sin uddannelse på akademiet, og vi har fortsat store forventninger til, at han kan blive en markant spiller på vores Superliga-hold. Det giver os endnu stærkere kort på hånden – både på den korte og den lange bane – at få ham ind i truppen. På den måde matcher tilgangen af Zidan vores ambitioner både her og nu, men også med de længere briller på."

Sertdemir selv udtaler sig også til mediet: "Jeg har tænkt på at vende tilbage i et stykke tid nu, og derfor blev jeg glad for, at interessen var gengældt. De har lagt en god plan for mig, og jeg føler, at det er den helt rette i forhold til at udvikle mig endnu mere både som spiller og som person, så jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i FCN igen".

Sertdemir, der typisk opererer spå midtbanen håber at kunne gøre en forskel for sin nye klub: "Lige nu håber jeg bare, at jeg i løbet af foråret kan komme godt i gang, få nogle kampe og spille mig bedre og bedre ind på holdet med et mål om at kunne gøre en forskel for holdet og klubben".

I Bayer Leverkusen blev det til tre optrædener i Bundesligaen for Sertdemir, der også har spillet fire kampe på det danske U19 landshold. Han er derfor stadig ikke bundet til det danske landshold endnu, og har med sin tyrkiske baggrund også muligheden for at repræsentere dem.