Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

FCM sælger østrigsk målmand til portugisisk søsterklub

Fraisl er fortid i Herning.
Fraisl er fortid i Herning.Profimedia
Den østrigske målmand Martin Fraisl forlader den danske mesterklub, FC Midtjylland.

FCM sælger således Fraisl til den portugisiske klub CD Mafra, som har samme ejer som FC Midtjylland.

Det oplyser FCM på sin hjemmeside.

Den 31-årige Fraisl kom til FCM fra tyske Arminia Bielefeld i sidste sæson. Han sad på bænken i de fleste kampe, men nåede dog at bidrage til det midtjyske guld med syv ligakampe i sæsonen.

Han spillede fem kampe i efterårssæsonen og passede buret i to af sæsonens sidste kampe, da FC København blev slået med 2-1 i Parken, og FCM i den efterfølgende kamp spillede 3-3 mod FC Nordsjælland.

"Martin er en topprofessionel karakter med en fantastisk mentalitet, der har bidraget til gruppen, hvad enten han har spillet eller siddet på bænken," siger FCM's fodbolddirektør, Peter Sand.

"Samtidig har han været med til at skubbe resten af målmandsteamet i kampen om spilletid, men han har også ønsket en større rolle, og den skal han nu jagte i Portugal."

Fraisl har ikke spillet landskampe for Østrigs A-landshold, men sad på bænken i fire Nations League-kampe i 2022, herunder to gange mod Danmark.

FCM har til den kommende sæson udpeget Elias Olafsson som foreløbig førstemålmand. Han er netop kommet tilbage til Herning efter et lejeophold i selvsamme CD Mafra.