Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Firmino afslører spændinger mellem Salah og Mané i Liverpool: "De var aldrig de bedste venner"

Mané, Firmino og Salah dannede en historisk angrebstrio i Liverpool
Mané, Firmino og Salah dannede en historisk angrebstrio i LiverpoolAFP
Roberto Firmino, der var en del af de mest potente angrebstrioer i verden og en legende i Liverpool, har afsløret detaljer om det anspændte forhold mellem Mohammed Salah og Sadio Mané. Det tydeligste eksempel på uroen mellem de to fandt sted i en kamp, hvor Liverpool slog Burnley 3-0 i 2019.

Firminos udtalelser om sine tidligere holdkammerater er taget fra et uddrag af hans selvbiografi med titlen "Si Señor" og delt af The Guardian.

Midt i spændingerne mellem de to indtog Firmino angiveligt også en balancerende rolle i trioen.

Firmino, Mané og Salah fejrer deres mål mod Bournemouth på Anfield.
Firmino, Mané og Salah fejrer deres mål mod Bournemouth på Anfield.AFP

"Jeg kendte dem begge meget godt, måske bedre end nogen anden. På banen var jeg i midten af dem. Jeg så på tætteste hold blikkene, grimasserne, kropssproget, utilfredsheden, når den ene var vred på den anden. Jeg kunne mærke det. Jeg var bindeleddet mellem de to i vores angrebsspil og brandmanden i de øjeblikke," skriver Firmino.

"Mit instinkt og min pligt var at berolige situationen mellem dem. Hælde vand på ilden - aldrig benzin," tilføjede den brasilianske angriber.

Firmino skriver specielt om 'en episode, hvor den dårlige stemning mellem Mane' og Salah kogte over i forbindelse med en kamp mod Burnley.

"Vi var i tunnelen, på vej tilbage til omklædningsrummet efter en overbevisende 3-0 sejr mod Burnley. Stemningen var tydeligvis anspændt. Trods det gode resultat var kampen præget af et raseri fra Sadio Mané, da han blev skiftet ud i slutminutterne", skriver Firmino.

"Kameraerne fangede alt. Sadio var ikke kun vred over at blive udskiftet. Lidt tidligere havde Mohamed Salah forsøgt et skud på mål, da Mané ellers var fri inde i feltet."

"Nå, mit engelsk er ikke fantastisk, så jeg kan ikke fortælle præcis, hvad Mané råbte, da han blev udskiftet. Men det var ikke noget rart! James Milner forsøgte at berolige ham, men Sadio forblev rasende på bænken og gestikulerede gentagne gange."

Om de to angribere siger Firmino derudover: "Jeg ved ikke, om han var klar over det eller ej, men Salah plejede at frustrere alle, når han ikke afleverede bolden. Jeg vidste, hvordan jeg skulle håndtere den situation bedre end de fleste. Klopp adresserede dette problem foran os alle: Når en holdkammerat var i en bedre position, skulle bolden spilles. Det var et klart hint rettet mod Salah."

"Mané var intens, både i gode og dårlige tider. Han var den mest eksplosive af os tre, og han var også den person, jeg havde mest frihed til at diskutere det med. Jeg talte med ham, gav ham råd og forsøgte at berolige ham.

"De var aldrig de bedste venner. Alle holdt sig for sig selv. Det var sjældent, man så dem tale sammen, og jeg ved ikke, om det havde noget at gøre med rivaliseringen mellem Egypten og Senegal," siger angriberen, der i øjeblikket spiller for Al-Ahli i Saudi-Arabien.