Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flere profiler i fare for karantæne mod Spurs: Hvor hårdt tør Arteta satse mod Newcastle?

Flere profiler i fare for karantæne mod Spurs: Hvor hårdt tør Arteta satse mod Newcastle?
Flere profiler i fare for karantæne mod Spurs: Hvor hårdt tør Arteta satse mod Newcastle?Photo by Glyn KIRK / AFP
Arsenal manager Mikel Arteta, har flere grubler inden tirsdagens opgør, hjemme på Emirates mod Newcastle. På fraværslisten figurerer med sikkerhed Gabriel Jesus og Reiss Nelson, med længerevarende skader.

Hvis man tager de positive briller på, så er den japanske landsholdspiller, Takehiro Tomiyasu, blevet sin skade kvit, og kom ind fra bænken senest mod Brighton. Den skadesplagede back tilfører dybde i defensiven, og giver Arteta nogle valgmuligheder.

Derudover er stortalentet Emile Smith Rowe tilbage i fuld træning, oven på en mareridtsagtig sæson i forhold til skader. Spændende om han er klar nok til at kunne indgå i en kamptrup.

Kampprogrammet ser overkommeligt ud for Arsenal den kommende tid, hvis man ser på det i forhold til restitution. Foruden kampen tirsdag venter et FA Cup møde mod Oxford mandag, inden et North London derby næste søndag på udebane mod Tottenham. Netop denne kamp mod Spurs, kan få indflydelse på opgøret mod Newcastle. Ikke grundet et hårdt kampprogram, men på grund af karantænefare.

Både franske William Saliba, og engelske Bukayo Saka en blot en enkelt advarsel fra en spilledag i skammekrogen. Tør Arteta tage chancen inden lokalbraget mod Tottenham, eller bringer han sit bedste hold mod Newcastle?

Arsenal har alternativer for Saliba i eksempelvis Rob Holding, tilbagevendte Tomiyaso, der tidligere i karrieren har ageret midtstopper. En tredje mulighed er at sætte den engelske landsholdsspiller Ben White ind i midten, og så besætte backpositionerne bagefter.

Skulle Arsenal vælge at spare Saka, er det ikke fordi mulighederne står i kø. Smith Rowe kunne være en mulighed, men der er nok at spænde buen for hårdt, at sætte ham direkte i start 11'eren.