Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Flick: 4-1 sejr giver os den fornødne selvtillid inden El Clasico

Ritzau
Flick hylder sit selvtillidsfulde hold.
Flick hylder sit selvtillidsfulde hold. LLUIS GENE / AFP
Barcelonas 4-1 sejr over Bayern München i Champions League onsdag er et kæmpe selvtillidsboost forud for det spanske storholds møde med Real Madrid ved El Clasico lørdag, lyder det fra Barcelona-træner Hansi Flick.

"Denne sejr er helt utrolig. Bayern er et fremragende hold med nogle fantastiske spillere, der spiller godt, og som man gerne vil se spille. Når man vinder sådan en kamp, skal det selvfølgelig fejres."

"Sejren giver os den fornødne tro på vores egne evner i lørdagens kommende kamp," siger Flick efter kampen.

Flick, der tidligere har været træner for Bayern München, fortæller, at han er meget tilfreds med sejren over det tyske storhold, som det er knap ti år siden, at Barcelona senest sikrede sig en sejr over.

"Med det niveau, som holdet har vist, kan man opnå store ting. Vi spillede med en masse mod, og derfor er jeg meget glad. Holdet vil gerne lære, og vi vil lære af de ting, som vi ikke gjorde så godt," siger han.

Hansi Flick melder Barcelona klar til rejsen mod den spanske hovedstad, hvor holdet lørdag tørner sammen med Real Madrid.

"Vi har en dag mindre end Real Madrid til at forberede os på El Clasico, men alle spillerne er opsatte på at spille den her kamp. Vi vil forberede os godt og være klar."

Ved onsdagens Champions League-opgør var den brasilianske fodboldstjerne Raphinha den helt store oplevelse.

Den 27-årige angriber scorede hattrick i sin kamp nummer 100 for den spanske storklub.

Flick roser efter kampen angriberen for både at spille en fremragende kamp og for hans lederskab.

"Raphinha er et godt eksempel på, at en spiller kan påvirke, hvordan et hold fungerer. Han har altid en god indstilling til træning og i kamp. Han er meget vigtig for os. Hans dynamik mellem det offensive og defensive spil og hans gode teknik er noget helt for sig. Jeg har aldrig været træner for en spiller som ham. Han hjælper holdet meget," siger Flick.