Florida-træner raser over dommere i Stanley Cup finalen: Vi skal have fat i CIA

Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Florida-træner raser over dommere i Stanley Cup finalen: Vi skal have fat i CIA

Florida-træner raser over dommere i Stanley Cup finalen: Vi skal have fat i CIA
Florida-træner raser over dommere i Stanley Cup finalen: Vi skal have fat i CIAProfimedia
Træneren for Florida Panthers var bestemt ikke tilfreds med dommernes beslutning, da de besluttede at annullere en reducering til 1-2 da Panthers i går tabte til Edmonton Oilers i Stanley Cup finalen, hvilket betyder at de to hold nu skal ud i Kamp 7 for at få afgjort finalen.

Alexander Barkovs mål blev oprindeligt godkendt men Oilers lavede en challenge på dommerens beslutning, som blev ændret efter at man mente, at Sam Reinhart var skøjtet ind i zonen lige før Carter Verhaeghe og pucken eg dermed var offside.

Den beslutning var Panthers-træneren absolut ikke enig i: 

"Jeg fik at vide, at de så en offside. Jeg nåede ikke at se det. Jeg var sur. Ud fra hvad jeg så, ville jeg aldrig have sat spørgsmålstegn ved den beslutning, hvis det var omvendt. Det var umuligt at se med sikkerhed, at det var offside. Jeg ved ikke, hvad Oilers ser, jeg ved ikke, hvad ligaen ser, men jeg ville ikke have lavet en challenge på den beslutning."

"Jeg må se det i langsom gengivelse. Vi skal bringe CIA ind i det, så vi skal finde ud af det. Men i de 30 sekunder, som man har til at beslutte sig, ville jeg aldrig have taget en challenge."

Florida Panthers strøg til sejr i finaleseriens første tre kampe, og i en rum tid lignede det, at Stanley Cup-trofæet for første gang ville finde vej til "The Sunshine State."

For to uger siden gjorde Edmonton Oilers dog for alvor comeback og blæste Florida af banen med 8-1. For en uge siden tog de endnu en sejr med 5-3 over Panthers.

Skulle canadierne fuldende den helt store bedrift og vinde Stanley Cup efter at have været bagud 0-3, vil det være bare anden gang i historien, at det er sket.