Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Brian Priske vil shoppe i kendt andedam: Asger Sørensen er på blokken i Feyenoord

Asger Sørensen kan forlænge samarbejdet med træner Brian Priske
Asger Sørensen kan forlænge samarbejdet med træner Brian PriskePavel Mazáč / CNC / Profimedia
De europæiske fodboldklubbers jagt på Sparta Prags forsvarsspillere er ikke stilnet af. Udover Angel Preciado (26) og Martin Vitík (21) er danske Asger Sørensen (28) også på radaren hos andre klubber. Brian Priske vil gerne hente Sørensen til den hollandske havneby.

Efter Sparta Prag onsdag var gået videre til ligafasen i Champions League, blokerede de definitivt for Vitíks afgang, som var på tale i italienske Bologna og tyske Hoffenheim. Lars Friis og Sparta Prag ønsker at have den stærkest mulige trup til de krævende opgaver.

Nu er der dukket forlydender op i Holland om, at Feyenoord kan sende et bud på danske Asger Sørensen.

Ifølge hjemmesiden 1908.nl afhænger alt af, om Lutsharel Geertruida, som Aston Villa er interesseret i, ender med at forlade Feyenoord. Ifølge de seneste oplysninger er det sandsynligt, at den hollandske landsholdsspiller flytter til England i slutningen af transfervinduet.

Statistik på Sørensen
Statistik på SørensenFlashscore

I så fald vil Feyenoord angiveligt sende et bud til Prag på den danske stopper, som gør et fremragende stykke arbejde i den tjekkiske hovedstad. Hollænderne har allerede hentet en spiller fra Letná Stadion, da de forrige sommer hentede den slovakiske back Dávid Hancock til klubben.

Kort forinden kom Sørensen til Prag for lidt mere end 5 mio. kr. fra Nürnberg, og dermed de facto som afløser for Hancock.

Danskerens nuværende værdi vurederes som værende mindst det tredobbelte, men når Spartas ledelse nægtede at slippe Vitík, er det svært at forestille sig, at de ville gå med til at sælge deres danske støttepille.