Annonce
Annonce
Annonce
Flere
Annonce
Annonce
Annonce

Bayern i pole position: Går efter at hente Schalkes vidunderbarn Ouedraogo

Assan Ouedraogo er Schalkes store uslebne diamant.
Assan Ouedraogo er Schalkes store uslebne diamant.Profimedia
Vil FC Bayern München snuppe et af Tysklands største fodboldtalenter? Som rapporteret af "Sky" holder den tyske rekordmester nøje øje med udviklingen af den 17-årige Schalke-spiller Assan Ouedraogo.

I sin debut i 2. Bundesliga mod Hamburger SV scorede Assan Ouedraogo med det samme sit første mål i professionel fodbold. Midtbanespilleren, der kun er 17 år gammel, har imponeret Schalke 04 siden starten af sæsonen med sin tekniske brillians, kreativitet og et godt blik for sine medspillere. Selvom Königsblauen befinder sig i en stor krise, har vidunderbarnet indtil videre kun tiltrukket positive overskrifter.

Ifølge Sky-eksperten Florian Plettenberg føler Ouedraogo sig klar til det næste skridt. Ud over Bayern skulle RB Leipzig, Bayer 04 Leverkusen og Brighton & Hove Albion allerede have udtrykt interesse for den tyske juniorlandsholdsspiller. Tilsyneladende kan han få lov til at forlade Schalke for en transfersum på mellem 110 og 150 millioner danske kroner.

Sport Bild rapporterede for nylig, at FC Schalke 04 gerne vil købe denne exit-klausul fra sit megatalent.

For at sikre, at den 17-årige ikke straks forsvinder i glemslen efter et eventuelt skifte til München, skulle de ansvarlige på Säbener Straße allerede have udarbejdet en langsigtet plan. Ifølge denne kan Ouedraogo blive hentet i det kommende transfervindue, men derefter straks blive udlejet - måske tilbage til Gelsenkirchen?