Et skridt frem og to tilbage: HSV taber til 2. Bundesligaens nye tophold i Hannover

Hannover 96 fejrede en hjemmesejr mod HSV takket være Jessic Ngankam.
Hannover 96 fejrede en hjemmesejr mod HSV takket være Jessic Ngankam.ČTK/imago sportfotodienst/Marco Steinbrenner/DeFodi Images
Hannover 96 tilføjede Hamburger SV det første nederlag i sæsonen 2024/25 med en smal 1-0 sejr.

Hannover 96 overtog fredag aften føringen i 2. Bundesliga 2-tabellen, i hvert fald midlertidigt. I det 110. nordlige opgør mellem de to nordtyske hold, slog træner Stefan Leitls mandskab Hamburger SV 1-0 (0-0) på hjemmebane og forblev dermed ubesejret i deres tredje ligakamp.

Nyindkøbet Jessic Ngankam scorede fire minutter efter pausen på et straffespark som afslutning på en ophedet og stemningsfuld kamp fredag aften hvor HSVs anfører Sebastian Schonlau i slutfasen fik rødt kort for to advarseler.

Hannover 96 vs. Hamburger SV.
Hannover 96 vs. Hamburger SV.Flashscore

I starten var det småt med målchancer i en kamp, der var præget af mange tacklinger, og hvor især gæsterne begik en række tekniske fejl og havde svært ved at skabe rytme i spillet. Halvegens store højdepunkt var, da Jannik Rochelts smukke lob over HSV-keeper Heuer Fernandes blev annulleret for hånd på bolden.

Statistik Hannover vs. HSV.
Statistik Hannover vs. HSV.Flashscore

Kort efter pausen straffede Ngankam HSV's uopmærksommer forsvar, da han overrumplede Dennis Hadzikadunic, og Sebastian Schonlau stoppede angriberen ureglementeret. Ngankam omsatte efterfølgende selv let straffesparket.

Gæsterne fra Hamburg havde chancer for at slippe fra Hannover med mindst 'et point.

Davie Selke missede målet med et par centimeter med et hovedstød efter 55 minutter og Adam Karabec skød lige forbi ni minutter senere. Kort efter pausen bragte Fabian Schleusener KSC foran igen (48'), før nyindkøbet Fisnik Asllani udlignede endnu en gang. Andrin Hunziker scorede sejrsmålet for Karlsruhe (75').